менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Видалити віддалених файлів?

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2008, 07:47
Член групи

Hey Guys:

Хто-небудь знає простий спосіб для видалення файлів, які вже були видалені за допомогою Windows або безкоштовна програма?

Тільки в мене є відомі в той час як зараз, коли ви видаляєте файл або папку, хіба фактично виключена, ключ або файл видаляється і зберігається в так званому невикористані сектора, якщо я прав.
Я havnt дійсно турбує про це перш, ніж я downloadeda відновлення файлів програма, зауваживши, багато тисяч файлів, які були вилучені, які також можуть бути відновлені.

Просто з міркувань безпеки, скажімо, я хотів би продати мою жорсткому диску або перешкодити іншим людям відновлення особистих і важливих файлів, є спосіб видалення віддалених файлів без повного знебарвлення цілого диска, включаючи Windows?

Велике спасибі всім, хто може допомогти!
Old 18 червня 2008, 08:05
Донор групи

Вам буде потрібно отримати його знищили. Які можуть коштувати близько £ 2,50
Але ви хочете зберегти Windows. Гм, не впевнений, чи можна проводити зрушення, хоча видалення, робить це. Умм, буде тримати очей поза для вас.
Old 21 червня 2008, 02:29
Адміністратор групи

Чи не впевнений, що знаходиться на Emry про Але є програмне забезпечення, яке це робить.

Подумайте Ccleaner чи й вільно, не шукайте тут це обговорювалося раніше.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 21 червня 2008, 06:29
Донор групи

Був на про отримання жорстких дисків знищили.

Був у роботі під час набору тексту, що з, так що мозок був мертвий.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.