![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys: Хто-небудь знає простий спосіб для видалення файлів, які вже були видалені за допомогою Windows або безкоштовна програма? Тільки в мене є відомі в той час як зараз, коли ви видаляєте файл або папку, хіба фактично виключена, ключ або файл видаляється і зберігається в так званому невикористані сектора, якщо я прав. ![]() Я havnt дійсно турбує про це перш, ніж я downloadeda відновлення файлів програма, зауваживши, багато тисяч файлів, які були вилучені, які також можуть бути відновлені. Просто з міркувань безпеки, скажімо, я хотів би продати мою жорсткому диску або перешкодити іншим людям відновлення особистих і важливих файлів, є спосіб видалення віддалених файлів без повного знебарвлення цілого диска, включаючи Windows? Велике спасибі всім, хто може допомогти! |
|
| |||
| |||
| Вам буде потрібно отримати його знищили. Які можуть коштувати близько £ 2,50 Але ви хочете зберегти Windows. Гм, не впевнений, чи можна проводити зрушення, хоча видалення, робить це. Умм, буде тримати очей поза для вас. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не впевнений, що знаходиться на Emry про Але є програмне забезпечення, яке це робить.
| |||
| |||
| Був на про отримання жорстких дисків знищили. Був у роботі під час набору тексту, що з, так що мозок був мертвий. |