![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| привет Бях малко на място на твърдия си диск, така Аз изтрит файл, който размер е 12gb. така че тя заличава, а след това проверете, за да видите колко много Имах пространство на твърдия си диск и нищо не е промяна. той каза, че файла е бил изтрит. така погледнах в кошчето, а не там. Направих диск почистване, но didn't прави разлика. така аз съм чудите къде файла вървим. е това на моя твърд диск някъде все още достъп до космоса. Какво мога да направя, за да чисти го или да го намери. Надявам се някой може да помогне enright |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преместени към Общото Софтуер чат форум.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Аз бях Изтрит Както ОЕ спам папка и папката Изтрити елементи! | съдят | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 30 август 2009 08:41 |
| Направете обещавам да Отиди зелено и Махни 250 GB Безплатен хостинг на файла | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 4 | 23rd Jan 2009 16:37 |
| Имате нужда от помощ при намиране на изтрити или презаписани файл | Mooreville | Общи Софтуер Чат | 2 | 3 октомври 2008 13:52 |
| Помощ - Не сте изтрили всички мои снимки! | levenheyden | Общи Софтуер Чат | 2 | 9 февруари 2008 11:39 |
| HELP! Аз изтрит файл случайно! | xxelectriclove | Общи Софтуер Чат | 4 | 19 Дек 2007 16:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |