![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj Byl jsem na nedostatek místa na pevném disku tak moje zrušen i soubor, který byl velikost 12 GB. tak jsem se vypouští a pak zkontrolujte, kolik místo jsem měl na mém pevném disku a nic změnit. jí řekl, že soubor byl smazán. tak jsem se díval do koše, a ne tam. Udělal jsem disketu vyčistit, ale didnt učinit žádný rozdíl. tak jsem přemýšlela, kde se soubor jít. je to na mém pevném disku někde ještě nástupu do vesmíru. Co mohu udělat pro to, aby ji čistit nebo se k němu dostat. doufat, někdo může pomoci Enright |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesunuto na generální Software Chat fóra.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Domů Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak jsem se vypouští OE Spam složky a složky Odstraněná pošta! | žalovat | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 30.srpna 2009 08:41 |
| Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB volného souboru hosting | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 4 | 23. Leden 2009 16:37 |
| Potřebujete pomoc najít zrušen nebo přepsání souboru | Mooreville | Obecné Software Chat | 2 | 3. října 2008 13:52 |
| Nápověda - jsem vypouští všechny své fotografie! | levenheyden | Obecné Software Chat | 2 | 9. Únor 2008 11:39 |
| HELP! I vypouští soubor náhodou! | xxelectriclove | Obecné Software Chat | 4 | 19. prosince 2007 16:15 |
| Thread Nástroje | |
| |