![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γεια σου Ήμουν εξαντλείται σε χώρο στον σκληρό μου δίσκο, ώστε i διαγράφεται ένα αρχείο που είχε μέγεθος 12gb. Γι 'αυτό διαγράφεται και στη συνέχεια ελέγξτε για να δείτε πόσο πολύ χώρο είχα για σκληρό δίσκο μου και τίποτα δεν είχε αλλάξει. είπε ότι το αρχείο έχει διαγραφεί. Γι 'αυτό φαινόταν στο κάδο ανακύκλωσης, δεν υπάρχει. Είχα ένα δίσκο καθαρισμού αλλά didn't κάνουν τη διαφορά. Διερωτώμαι, λοιπόν, όταν έκανε το αρχείο πάει. είναι για σκληρό δίσκο μου κάπου ακόμη ανάληψη χώρο. Τι μπορώ να κάνω για να καθαρίσετε έξω ή να την βρει. ελπίζω κάποιος μπορεί να βοηθήσει enright |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μεταφέρθηκε στο Γενικό Λογισμικό Chat φόρουμ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έχω Διαγράφεται Τόσο η Ο.Ε. Spam Folder και το φάκελο Διαγραμμένα! | sue | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 30 Αυγούστου, 2009 08:41 |
| Κάντε μια υπόσχεση που Go πράσινο και 250 GB Get Free File Hosting | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 4 | 23 Ιαν 2009 16:37 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε διαγραφεί ή αντικατασταθεί το αρχείο | Mooreville | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 3 Οκτ. 2008 13:52 |
| Βοήθεια - έχω διαγράψει όλες τις φωτογραφίες μου! | levenheyden | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 9 Φεβ 2008 11:39 |
| HELP! I διαγράφεται ένα αρχείο από το ατύχημα! | xxelectriclove | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 19 Δεκ. 2007 16:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |