![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| zdravo sam bio nizak na moj prostor na tvrdom disku pa ja obrisana datoteka veličine koja je 12gb. pa sam ga i onda brišu ček da vidim koliko je prostor sam na moj hard disk i ništa se promijeniti. on je rekao datoteku bio izbrisan. pa sam pogledao u koš za smeće, a ne postoji. Nisam disk pospremiti, ali nije bilo kakvih razlika. pa ja sam pitajući se gdje je ta datoteka ići. je to na moj hard disk negdje dalje Zauzima prostor. Što mogu učiniti kako bi ga očistite ili naći. nade netko može pomoći enright |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premještena u Općenito Software Chat forumu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Početna Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ive 'Izbrisani Obje OE spam savijač i mapu Izbrisane stavke! | tužiti | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 30 kolovoz 2009 08:41 |
| Make obećanje da ide zeleni i 250 GB Get Free File Hosting | evilfantasy | Off Topic Discussion | 4 | 23 siječanj 2009 16:37 |
| Trebate pomoć ili pronalaženja izbrisanih datoteka prebrisana | Mooreville | Općenito Software Chat | 2 | 3. listopad 2008 13:52 |
| Pomoć - I've brišu sve moje fotografije! | levenheyden | Općenito Software Chat | 2 | 9. veljača 2008 11:39 |
| POMOZITE! Ja obrisane datoteke slučajno! | xxelectriclove | Općenito Software Chat | 4 | 19. prosinac 2007 16:15 |
| Thread Tools | |
| |