![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום הייתי להיגמר על שטח על הכונן הקשיח כל כך אני שנמחקו גודל קובץ אשר היה 12gb. אז אני מחק אותו ולאחר מכן לבדוק כמה היה לי מקום על הכונן הקשיח שלי, ושום דבר לא היה שינוי. היא אמרה את הקובץ היה נמחק. כך הסתכלתי את סל המיחזור, לא שם. עשיתי דיסק לנקות אבל didn't לעשות כל ההבדל. לכן אני תוהה מהיכן את הקובץ ללכת. זה על הכונן הקשיח שלי איפשהו עדיין תופס מקום. מה אני יכול לעשות כדי לנקות את זה או כדי למצוא אותו. מקווה שמישהו יכול לעזור enright |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הגיע כללי תוכנות צ 'אט הפורום.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: בניית הבית
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני כבר נמחקו שתי תיקיות דואר זבל OE התיקיה פריטים שנמחקו! | סו | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 30 אוגוסט 2009 08:41 |
| הפוך הבטחה ללכת הירוק ולקבל 250 GB אחסון קבצים בחינם | evilfantasy | דיון Off topic | 4 | 23 ינואר 2009 16:37 |
| צריך עזרה במציאת קבצים שנמחקו או מוחלפים | Mooreville | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd אוקטובר 2008 13:52 |
| עזרה - אני כבר מחקת את כל התמונות שלי! | levenheyden | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 9th פברואר 2008 11:39 |
| עזרה! אני נמחק קובץ במקרה! | xxelectriclove | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 19th דצמבר 2007 16:15 |
| שרשרת כלים | |
| |