![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj Bol som na nedostatok miesta na pevnom disku tak moje zrušený aj súbor, ktorý bol veľkosť 12 GB. tak som sa vypúšťa a potom skontrolujte, koľko miesto som mal na mojom pevnom disku a nič zmeniť. jej povedal, že súbor bol zmazaný. tak jsem se díval do koša, a nie tam. Urobil som disketu vyčistiť, ale didnt urobiť žiadny rozdiel. tak som premýšľala, kde sa súbor ísť. je to na mojom pevnom disku niekde ešte nástupu do vesmíru. Čo môžem urobiť pre to, aby ju čistiť alebo sa k nemu dostať. dúfať, niekto môže pomôcť ENRIGHT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presunuté na generálny Software Chat fóra.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako som sa vypúšťa OE Spam priečinka a priečinka Odstránené položky! | žalovať | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 30.srpna 2009 08:41 |
| Slíbit To Go zelená a dostanete 250 GB voľného súboru hosting | evilfantasy | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 23. Január 2009 16:37 |
| Potrebujete pomoc nájsť zrušený alebo prepísanie súboru | Mooreville | Všeobecné Software Chat | 2 | 3. októbra 2008 13:52 |
| Pomoc - jsem vypúšťa všetky svoje fotografie! | levenheyden | Všeobecné Software Chat | 2 | 9. Február 2008 11:39 |
| HELP! I vypúšťa súbor náhodou! | xxelectriclove | Všeobecné Software Chat | 4 | 19. decembra 2007 16:15 |
| Thread Tools | |
| |