![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| здраво сам био низак на мој простор на чврстом диску па ја избрисана датотека величине која је 12гб. па сам га и онда бришу чек да видим колико је простор сам на мој хард диск и ништа се променити. он је рекао датотеку био избрисан. па сам погледао у кош за смеће, а не постоји. Нисам диск поспремити, али није било каквих разлика. па ја сам питајући се где је та датотека ићи. је то на мој хард диск негде даље заузима простор. Шта могу учинити како би га очистите или наћи. наде неко може помоћи енригхт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Премештена у Уопштено Софтуаре Цхат форуму.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| И ја сам избрисан спам ОЕ фасцикли Избрисане ставке и фасцикле! | тужити | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 30 Авг 2009 08:41 |
| Маке обећање да иде зелени и 250 ГБ Гет Фрее Филе Хостинг | евилфантасы | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 23 јануар 2009 16:37 |
| Требате помоћ избрисаних или проналажења датотека замењена | Мооревилле | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3 октобар 2008 13:52 |
| Помоћ - И'ве бришу све моје фотографије! | левенхеыден | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 9 фебруар 2008 11:39 |
| Помозите! Ја избрисане датотеке случајно! | кскселецтрицлове | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 19 децембар 2007 16:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |