![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хей момчета, наскоро актуализиран от стария модем към нов биволско wbmr-g54 модем / рутер, Купих я само да се използва в моя ps3 заедно с компютъра Както ми въпрос, на работния плот Сега го и веднага може да сърфирате както с всички рутери, без отваряне на AOL за свързване, значи това и сега може да деинсталирате AOL без разрушаване моята връзка? Причината е, аз често се изскачащи прозорци (не обяви или вирус свързани) иска да избират моята интернет връзка, която аз знам е повлияно от AOL
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да сега можете да го изтриете, предоставяйки ви са програмирани AOL вашето потребителско име и парола в рутер?
| |||
| |||
| ай всички сортирани. Наздраве Дейв! този един часа по-малко натоварване на този компютър hehe
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Да, това е добър ход, AOL е много подут. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате AOL преместени далеч от тяхната мрежа недружелюбен начин сега? Имаше време, когато не сте могли да го използвате на повече от един компютър ....
|
| |||
| |||
| hhmm те като че ли се оправи сега, брат е момента да го използвате също Im обаче все още се изскачащия нагоре споменах ![]() моята интернет замръзва докато не натиснете близо, когато инсталирането на рутера и трябва да го включите някои опции, за да "открият връзката автоматично", но те вече бяха определени така, съжалявам Im пишете изложени натоварване! наздраве на всички!
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Изглежда, като че все още има някои AOL ляво на вашия компютър .. може би. Бихте ли нещо против изпращане на отвличане Този дневник? Също така, какво ще стане, ако ви трябва само да кликнете върху връзката AOL и кликнете свързвате?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| yeh болни публикувате влезте тази вечер, както съм се един или два изскачащи прозорци закъсняло, че брат ми е в моя компютър Трябва да стрелям за работа, но сега болните дават връзка с AOL пробвам, ако се случи отново в следващите няколко минути и да видим дали тя остава постоянна, без да питам пак Наздраве приятелю, болните се върнем към теб!
|
| |||
| |||
| сортирани по някаква причина имах списък на други интернет връзки, така и заличават всички тях, която е определила, че също намери източник на изскачащи прозорци, които Айв било като напоследък, alls добро, Наздраве момчета!
|
| |||
| |||
| Радвам се, че тя има фиксиран.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Икона Не Изтриване | SirStukings | Общи Софтуер Чат | 4 | 18 Окт 2008 01:51 |
| Изтриването на защитната стена | бел | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 4 февруари 2008 10:08 |
| Изтриването на Undeletable | Aceras | Общи Софтуер Чат | 2 | 28 Jan 2008 10:38 |
| Нуждаете се от помощ за изтриване на файлове! | Mattoryan | Windows операционни системи | 7 | 3 Дек 2007 11:20 |
| Изтриване на профила ми | fondamento | Общността Новини & Чат | 3 | 19 ноември 2007 10:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |