![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, nedávno aktualizované od starého modemu do nového buvolí wbmr-g54 modem / router, koupil jsem ho jen na použití na můj ps3 spolu se stolním tak jako tak můj dotaz, na své ploše nyní i naopak a lze ho na surfování ihned, jak se všemi routery bez otevření AOL připojení, to znamená, i nyní můžete odinstalovat AOL aniž by byla poškozena moje připojení? Důvodem je, často dostanete i pop up (ne reklamy nebo virů souvisejících) požádala, aby mi můj zvolit připojení k internetu, které vím, je ovlivněn AOL
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano nyní můžete ho smazat, pokud jste naprogramované AOL vaše uživatelské jméno a heslo do routeru?
| |||
| |||
| Ano všech setříděno. nazdraví dave! to je jeden menší zátěž na tomto počítači hehe
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Ano, je to dobrý tah, AOL je velmi nafouklý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už AOL přemístěna ze své sítě nepřívětivý způsoby teď? Bývaly doby, kdy jste nemohli použít na více než jednom počítači ....
|
| |||
| |||
| hhmm se zdá, že jsou v pořádku hned, bratr je v současné době používají také im však stále získat pop až jsem se zmínil ![]() mých internetových zamrzne i do tisku blízko, při instalaci routeru jsem se zase některé možnosti 'najít připojení automaticky', ale již byly stanoveny tak, sorry im typizace v nákladu! fandí všem!
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Zdá se, jako by tam ještě nějaké AOL vlevo na PC .. asi. Nevadilo by vám vysílání jeden únos To log? Také co se stane, když vám stačí kliknout na AOL připojení a klepněte na připojení?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| yeh nemocných po log dneska jsem také získat jeden nebo dva pop ups pozdě, pokud myslíte, že můj bratr byl na mém PC Mám střílet do práce, ale nemocní dávají připojení k AOL se o to pokusit, pokud se to stane znovu v příštích několika minut a zjistěte, zda je i nadále trvalé bez zeptání znovu nazdraví mate, špatné dostat zpět do ya!
|
| |||
| |||
| tříděné, z nějakého důvodu jsem měl seznam dalších připojení k internetu tak i vypouští všechny, která je stanovena rovněž zjištěno, že zdrojem pop-up okna, která byla s IVE poslední ÝZVY dobré, fandí kluci!
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že máš to opravit.
__________________ serverguy |