![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου ρε παιδιά, πρόσφατα ενημερώθηκε από το παλαιό στο νέο μόντεμ βουβάλου wbmr-G54 modem / router, το αγόρασα μόνο και μόνο για να χρησιμοποιούν με δική μου ps3 μαζί με την επιφάνεια εργασίας anyways μου ερώτημα, σχετικά με την επιφάνεια εργασίας μου τώρα να στραφώ σε αυτόν και να σερφάρετε αμέσως όπως και με όλα τα routers ΧΩΡΙΣ άνοιγμα AOL να συνδεθεί, σημαίνει αυτό τώρα μπορώ να απεγκαταστήσετε AOL ΧΩΡΙΣ σπάσιμο σύνδεση μου; λόγος είναι, συχνά i get pop ups (αγγελίες ή δεν σχετίζονται με τον ιό) ζητώντας μου να επιλέξω το σύνδεση στο internet που γνωρίζω επηρεάζεται από την AOL
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι μπορείτε τώρα να τον διαγράψετε, σας έχουν προγραμματιστεί AOL σας username και password στο router;
| |||
| |||
| Μάλιστα όλα ταξινομημένο. cheers Dave! thats μία λιγότερο βάρος σε αυτόν τον υπολογιστή hehe
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Μάλιστα, είναι καλή κίνηση, η AOL είναι πολύ πρησμένο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AOL έχουν απομακρυνθεί από το δίκτυό τους τρόπους εχθρικό τώρα; Υπήρξε μια εποχή που δεν θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για περισσότερο από ένα PC ....
|
| |||
| |||
| ΩΩΛΛ αυτά φαίνεται να είναι εντάξει τώρα, αδελφός χρησιμοποιεί προς το παρόν αλλά και im όμως ακόμη και τώρα το pop up που ανέφερα ![]() internet μου παγώνει μέχρι i πατήστε κοντά, κατά την εγκατάσταση του router είχα με τη σειρά του ορισμένες επιλογές για να "βρει αυτόματα σύνδεση", αλλά ήταν ήδη θέσει έτσι, συγγνώμη im πληκτρολογώντας αναφέρονται φορτίο! cheers all!
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται σαν να υπάρχει ακόμα κάποια AOL αριστερά στον υπολογιστή σας .. ίσως. Θα σε πείραζε καταχώρηση πειρατεία Αυτό συνδεθείτε; Επίσης, τι θα συμβεί αν απλά κάντε κλικ στη σύνδεση και πατήστε AOL σύνδεση;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| yeh άρρωστος μετά ημερολόγιο απόψε, όπως επίσης να έχω μία ή δύο pop ups των καθυστερήσεων, ο αδελφός μου πιστεύω έχει για τον υπολογιστή μου Έχω να πυροβολούν προς εργασία, αλλά τώρα κακώς δίνει τη σύνδεση με την AOL δοκιμάστε αν συμβεί ξανά σε λίγα λεπτά και δείτε αν αυτό παραμένει μόνιμο ΧΩΡΙΣ ζητώντας και πάλι cheers mate, άρρωστος να επιστρέψει στην ya!
|
| |||
| |||
| διαλογή, για κάποιο λόγο είχα μια λίστα με άλλες συνδέσεις internet έτσι διαγράφεται στο σύνολό τους, η οποία έχει καθοριστεί ότι Επίσης, βρέθηκε η πηγή της pop-ups που έχουν IVE έχοντας τελευταία, ΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ καλή, cheers παλικάρια!
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που βρήκες αυτό που καθορίζεται.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εικονίδιο Δεν Διαγραφή | SirStukings | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 18 Οκτ 2008 01:51 |
| Διαγραφή τείχος | φτυάρι | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 4 Φεβ 2008 10:08 |
| Η διαγραφή της Undeletable | Aceras | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 28 Ιαν 2008 10:38 |
| Χρειάζεστε βοήθεια με διαγραφή αρχείων! | Mattoryan | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 3η Δεκ. 2007 11:20 |
| Η διαγραφή του λογαριασμού μου | fondamento | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 19 Νοε 2007 10:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |