![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej momački, nedavno ažurirane od starog modema na novu bivolsko wbmr-g54 modem / ruter, i kupi ga koristiti samo na moj ps3 uz desktop anyways moj upit, na mom desktopu sada skrećem i na njemu možete surfati odmah kao sa svim usmjerivača bez otvaranja AOL spajanje, Znači li to i sada mogu deinstalirati AOL bez mog pucanja veze? Razlog su, i često se pop up prozora (nije virus ili povezanih oglasa) od mene traži da odaberete moje internet priključak koji znam je utjecalo AOL
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da sada možete izbrisati ga, pod uvjetom da ste programirani AOL Vaše korisničko ime i lozinku u ruter?
| |||
| |||
| Da sve poredano. Dave nazdravlje! taj jedan manji teret na ovom računalu hehe
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Da, to je dobar potez, AOL je vrlo otečen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste AOL prešla iz njihove mreže nenaklonjen načine sada? Došlo je vrijeme kada se ne može koristiti na više od jednog računala ....
|
| |||
| |||
| hhmm Oni Čini se da je sada ok, brat trenutno koristi također no i dalje im dobivanje pop-up sam spomenuo ![]() moja internet freezes pritisnite dok ne zatvorite, kada instalirate na ruter sam imati određene opcije za uključivanje u 'nađi vezu automatski', ali su već postavili tako, žao im utipkajući vanjska opterećenja! živjeli svi!
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Čini se kao da još uvijek ima neke AOL lijevo na računalu .. možda. Biste li nešto protiv objavljivanja jednog Hijack Ovaj zapisnik? Također, što će se dogoditi ako se samo kliknite na AOL i kliknite vezu spojiti?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| yeh bolestan post dnevnik noćas kao ja također uzimajući jedan ili dva pop-up of kasno, mislim moj brat je bio na moj pc dobio sam pucati na posao, ali sada bolestan dati povezivanju s AOL probati ako to opet dogodi u sljedećih nekoliko minuta i vidjeti ako je i dalje bez stalne tražeći ponovno nazdravlje mate, ill get back to ya!
|
| |||
| |||
| sortirana, iz nekog razloga sam popis drugih internet veze tako da sam ih sve izbrisane, što ima čvrst Internet također naći izvor pop-up prozore koji ive bio imajući u zadnje vrijeme, alls dobar, lads nazdravlje!
|
| |||
| |||
| Glad imaš ga popraviti.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Icon Nije Brisanje | SirStukings | Općenito Software Chat | 4 | 18. listopad 2008 01:51 |
| Brisanje firewall | ašov | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 4. veljača 2008 10:08 |
| Brisanju Undeletable | Aceras | Općenito Software Chat | 2 | 28 siječanj 2008 10:38 |
| Trebate li pomoć s Brisanje datoteka! | Mattoryan | Windows Operating Systems | 7 | 3. prosinac 2007 11:20 |
| Brisanje moj račun | fondamento | Community News & Chat | 3 | 19. studeni 2007 10:20 |
| Thread Tools | |
| |