![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה, לאחרונה עדכון מן הישן המודם חדשה Buffalo wbmr-g54 המודם / נתב, קניתי את זה רק כדי להשתמש ב PS3 שלי יחד עם שולחן העבודה בכל מקרה את השאילתה, על שולחן העבודה שלי עכשיו אני פונה אותו והוא יכול לגלוש מיד כמו בכל נתבים ללא פתיחת AOL כדי להתחבר, האם זה אומר שאני יכול להסיר את ההתקנה של AOL ללא שבירת הקשר שלי? סיבה להיות, לעיתים קרובות אני מקבל POP UPS (לא adverts או וירוסים הקשורים) מבקשים ממני לבחור את החיבור לאינטרנט מה שאני יודע זה מושפע AOL
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן אתה יכול למחוק אותו עכשיו, יש לך תוכנית לספק את שם המשתמש והסיסמה ב-AOL את הנתב?
| |||
| |||
| כן כל מיון. Cheers דייב! thats אחד זה פחות עומס על המחשב hehe
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| כן, זה טוב לזוז, ב-AOL מאוד bloated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם AOL התרחקו מן הרשת עוין דרכים עכשיו? היה פעם כשאתה לא יכול להשתמש בה על מחשב אחד או יותר ....
|
| |||
| |||
| הם hhmm נראה בסדר עכשיו, אחי נמצא כעת להשתמש בו גם עם זאת עדיין מקבלים את IM POP שציינתי למעלה ![]() הקפאות האינטרנט שלי עד שאני הקש סגור, כאשר התקנת הנתב עשיתי מסוימים יש להפעיל את אפשרות 'למצוא חיבור אוטומטי', אבל הם היו כבר מוגדר ככה, מצטער IM להקליד את הטעינה! כל Cheers!
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| נראה כאילו יש עדיין כ-AOL נותר במחשב .. אולי. אכפת לך לחטוף פרסום יומן זה? כמו כן, מה קורה אם אתה פשוט לחץ על החיבור של AOL ולחץ להתחבר?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| yeh חולה לכתוב ביומן הערב כאשר אני גם מקבל אחד או שניים POP UPS לאחרונה, חושב אחי עבר על המחשב שלי יש לי לירות לעבוד עכשיו אבל חולה לתת חיבור ל-AOL של ניסיון, אם זה קורה שוב בעוד כמה דקות את הבא ולראות אם הוא נשאר קבוע, בלי לשאול שוב זוג לחיים, חולה לחזור אותך!
|
| |||
| |||
| מיון, מסיבה כלשהי הייתה לי רשימה של חיבורי אחר כך אני מחוק את כולם, אשר תיקנו את זה גם למצוא את המקור של חלונות קופצים ive כי היה נתקל לאחרונה, alls טוב, חבר 'ה Cheers!
|
| |||
| |||
| אני שמח שיש לך את זה קבוע.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סמל לא מוחק | SirStukings | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 18 אוקטובר 2008 01:51 |
| מחיקת חומת אש | יעה | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 4th פברואר 2008 10:08 |
| מוחק את Undeletable | Aceras | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -28 ינואר 2008 10:38 |
| זקוק לעזרה עם מחיקת קבצים! | Mattoryan | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 3rd דצמבר 2007 11:20 |
| מחיקת החשבון שלי | fondamento | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | 19th נובמבר 2007 10:20 |
| שרשרת כלים | |
| |