![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey guys, neseniai atnaujintas nuo senojo modemo New Buffalo wbmr-g54 modemą / maršrutizatorių, nusipirkau ją tik naudotis mano PS3 kartu su darbalaukio Anyways mano užklausą, ant mano darbastalio dabar aš savo ruožtu jį galima naršyti ir iš karto, kaip su visais be atverti AOL prijungti maršrutizatorių, tai reiškia aš galiu dabar pašalinti AOL be breaking my ryšį? priežasčių yra, aš jos dažnai iškylančių langų (ne reklama arba virusas susijęs) prašymas man pasirinkti savo interneto ryšį, kurį aš žinau, yra veikiami AOL
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, dabar galite ištrinti jį, kad jums yra užprogramuotas jūsų ICQ vartotojo vardą ir slaptažodį maršrutizatorių?
| |||
| |||
| Aye visus surūšiuoti. Dave Cheers! Thats vienu mažiau naštos šiame kompiuteryje hehe
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Aha, tai gerai judėti, "AOL" yra labai pasipūtęs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar AOL nutolo nuo savo tinklo nedraugiškas būdų dabar? Buvo laikas, kai negalima naudoti daugiau nei vieną kompiuterį ....
|
| |||
| |||
| hhmm jie atrodo ok dabar, brolis šiuo metu naudoja ji taip pat Tačiau jiems dar vis ne i pop paminėti ![]() Mano interneto sustabdomas tol, kol aš Spiesties, diegiant maršrutizatorius Aš jau įjungti tam tikras parinktis "Rasti automatiškai ryšys", bet jie jau buvo nustatyti, kaip kad, sorry im rašyti iš apkrovos! Cheers all!
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Atrodo taip, tarsi vis dar yra kai AOL paliko savo kompiuterio .. galbūt. Ar galėtumėte parašėte Hijack Šiame žurnale? Be to, kas atsitiks, jei jūs tiesiog paspauskite ant AOL ryšį ir spustelėkite prisijungti?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| yeh blogai paštu Prisijungti vakarą, kaip aš taip pat gauna vieną ar du pop ups per vėlai, manau, kad mano brolis buvo ant mano PC I got šaudyti į darbą dabar, bet blogai duoti prisijungti prie AOL pabandyti, jei tai atsitinka kartą per keletą ateinančių minučių ir pamatyti, jei jis lieka be nuolatinės klausia vėl Cheers mate, ill get back to ya!
|
| |||
| |||
| rūšiuojami, dėl tam tikrų priežasčių turėjau kitų interneto jungčių sąrašą, todėl aš juos visus išbraukti, kuri nustatoma jo pat nustatyta, pop šaltinis langus, Ive atsižvelgdamas pastaruoju metu, VIETIMAI gera, Cheers lads!
|
| |||
| |||
| Glad you got it fixed.
__________________ serverguy |