![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey guys, nesen atjaunoti veco modemu New Buffalo wbmr-G54 modem / router, i pirkusi tikai lietošanai uz manu PS3 kopā ar desktop anyways mans vaicājums par manu desktop tagad es savukārt viņu un var sērfot uzreiz kā ar visiem bez atvēršanu aol pieslēgt maršrutētāju, tas nozīmē, ka man tagad var atinstalēt aol nesalaužot manu savienojumu? iemesliem ir tas, es bieži get pop ups (ne reklāmu vai vīrusa related) prasot, lai es izvēlos savu interneta pieslēgumu, kurš i know ietekmē AOL
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā tagad jūs varat izdzēst, sniedzot jums ir plānoti jūsu AOL lietotājvārds un parole ir router?
| |||
| |||
| Aye visi sašķirots. Cheers Dave! Tas ir viens mazāku slogu uz šī datora hehe
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Aye, tas ir labi kustēties, AOL ir ļoti uzpampis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai AOL attālinājās no tīkla nedraudzīga, kā tagad? Bija laiks, kad jūs nevarētu izmantot vairāk kā vienu PC ....
|
| |||
| |||
| hhmm tās liekas ok tagad brālis pašlaik izmanto arī Tomēr IP vēl arvien pop up es teicu ![]() mans internets sasalst līdz i spiesties, ja instalējot router i did nākties konkrētas iespējas, lai "atrastu savienojumu automātiski", bet tie jau, piemēram, ka, piedodiet im ierakstot no slodzes! cheers all!
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Šķiet, ja ir vēl daži AOL kreisi uz datora .. iespējams. Vai jūs prātā sūtat nolaupīt Šis žurnāls? Tāpat, kas notiek, ja jūs vienkārši noklikšķiniet uz AOL pieslēgumu un klikšķiniet pieslēgties?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Yeh slims post log šovakar, kā es esmu arī iegūt vienu vai divus pop ups par vēlu, domāju, ka mans brālis ir manā pc Man šaut uz darbu, bet slikti dot pievienojoties aol izmēģināt, ja tas notiek atkal nākamo min un redzēt, ja tā ir pastāvīga, neprasot no jauna Cheers mate, ill get back to ya!
|
| |||
| |||
| šķirotas, kāda iemesla dēļ man bija saraksts ar citiem interneta pieslēgumu, lai Es izdzēsu tos visus, kas noteikts tā konstatēja arī avots pop-ups, kas IVE bijis, kam pēdējā laikā ICINĀJUMI labs, cheers zēniem!
|
| |||
| |||
| Priecīgs jums tas fiksēts.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |