![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey guys, ostatnio aktualizowany od starego modemu na nowy bawole wbmr-g54 modem / router, i kupił ją tylko do użytku na moim PS3 wraz z pulpitu anyways moje zapytanie, na pulpicie i włączyć go teraz i od razu można korzystać jak ze wszystkimi routery bez otwierania aol się połączyć, czy oznacza to, że mogę teraz odinstalować aol bez zerwania moje połączenie? Powodem jest, i często pop-upy (nie ogłoszeń lub wirusa powiązanych) do mnie z prośbą, aby wybrać moje połączenie internetowe, które znam wpływa AOL
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, możesz usunąć go, zapewniając masz zaprogramowane AOL swój login i hasło do routera?
| |||
| |||
| aye wszystkich posortowane. cheers Dave! thats jeden mniej obciążeń na tym komputerze hehe
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Tak, to jest dobrym posunięciem, AOL jest bardzo nadęty. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy AOL odeszła od swojej sieci nieprzyjazny sposób teraz? Nie było czasu, kiedy nie mógł go używać na więcej niż jednym komputerze ....
|
| |||
| |||
| HHMM one wydają się być już ok, brat aktualnie wykorzystuje również Jednak im nadal uzyskanie pop-up i wymienionych ![]() moje zamarza do Internetu i prasy blisko, podczas instalacji routera i nie trzeba włączyć niektórych opcji "Znajdź połączenie automatycznie", ale były już ustawione tak, sorry im wpisując się załadować! cheers wszystkich!
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Jakby wciąż istnieje kilka AOL lewej na komputerze .. być może. Czy myśli umieszczanie Hijack ten dziennik? Ponadto, co się dzieje, jeśli po prostu kliknij na połączenie AOL i kliknij połączyć?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| yeh chorych po dziennik dziś wieczorem jak ja także coraz jeden lub dwa pop-upy z opóźnieniem, pomyśl mój brat był na moim komputerze Mam strzelać do pracy, ale daje chorym podłączenie do aol spróbować jeżeli taka sytuacja się powtórzy w ciągu najbliższych kilku minut i sprawdź, czy jest on stały bez pytania ponownie cheers mate, chorym wrócić do ya!
|
| |||
| |||
| posortowane, z jakiegoś powodu Miałem listę innych internetu więc skreślony je wszystkie, które to ustalone również źródłem pop-upy, które zostały ive mających ostatnio, APROSZENIA dobre, cheers lads!
|
| |||
| |||
| Glad you got it fixed.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |