![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei baieti, actualizat recent de la vechiul modem pentru un nou bivol wbmr-g54 modem / router, am cumparat-o doar pentru a fi utilizate pe PS3 mea, împreună cu spaţiul de lucru oricum mi interogare, pe desktop acum i-l la rândul său, şi poate naviga imediat ca, cu toate ruterele fără deschiderea AOL pentru a se conecta, înseamnă asta i se poate dezinstala acum AOL fără a încălca mele de conectare? motiv fiind, de multe ori i te pop ups (sau nu anunţuri legate de virus) cere-mi să-mi aleg conexiune la internet, care ştiu este influenţată de AOL
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da acum aveţi posibilitatea să ştergeţi-l, oferindu-le-aţi programat AOL-vă numele de utilizator şi parola în router?
| |||
| |||
| Da toate sortate. Dave noroc! Thats o sarcină mai puţin pe acest computer hehe
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Da, este o mişcare bună, AOL este foarte umflat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AOL au mutat de la reţeaua de căi neprietenesc acum? Nu a fost o perioadă de timp, atunci când nu a putut să-l utilizaţi pe mai mult de un PC ....
|
| |||
| |||
| hhmm acestea par sa fie ok acum, frate se utilizează în prezent este de asemenea Cu toate acestea im încă obtinerea de pop up-am menţionat ![]() meu de internet blochează până când i aproape de presă, atunci când instalaţi router i-au făcut la rândul său, anumite opţiuni pentru a "găsi conexiune automat", dar acestea au fost deja stabilite de genul asta, imi pare rau im tastarea de sarcină! Noroc tuturor!
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Se pare ca în cazul în care există încă unele AOL a plecat de pe PC .. probabil. Vă rog să vă postaţi o hijack Acest jurnal? De asemenea, ce se întâmplă dacă faceţi clic pe AOL conexiune şi faceţi clic pe conecta?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| yeh bolnav posta un jurnal in seara asta ca eu sunt de asemenea, obţinerea de una sau două ferestre de tip pop up de târziu, cred că fratele meu a fost de pe PC-ul meu Am să tragă la lucru acum, dar prost da conectarea la AOL încerca din nou, în cazul în care se întâmplă în următoarele câteva minute şi să vedeţi dacă aceasta rămâne permanent, fără a cere din nou Noroc amice, prost sa ma intorc la tine!
|
| |||
| |||
| sortate, din anumite motive am avut o listă de alte conexiuni Internet, aşa că am şters-le pe toate, care a stabilit-o De asemenea, a găsit sursa de pop-up-uri care ive au fost în ultima vreme, alls bine, noroc băieţi!
|
| |||
| |||
| Ma bucur ca ai luat-o fix.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |