![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, nedávno aktualizované od starého modemu do nového byvolie wbmr-g54 modem / router, kúpil som ho len na použitie na môj ps3 spolu so stolovým tak ako aj môj dotaz, na svoje ploche teraz aj naopak a je možné ho na surfovanie ihneď, ako sa všetkými routery bez otvorenia AOL pripojenie, to znamená, aj teraz môžete odinštalovať AOL bez toho, aby bola poškodená moje pripojenie? Dôvodom je, často dostanete i pop up (ne reklamy alebo vírusov súvisiacich) požiadala, aby mi môj zvoliť pripojenie k internetu, ktoré vím, je ovplyvnený AOL
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno teraz môžete ho vymazať, ak ste naprogramované AOL vaše užívateľské meno a heslo do routeru?
| |||
| |||
| Áno všetkých Zoradené. nazdraví dave! to je jeden menšia záťaž na tomto počítači hehe
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Áno, je to dobrý ťah, AOL je veľmi nafouklý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už AOL premiestnená zo svojej siete nepřívětivý spôsoby teraz? Bývaly doby, kedy ste nemohli použiť na viac ako jednom počítači ....
|
| |||
| |||
| hhmm sa zdá, že sú v poriadku hneď, brat je v súčasnej dobe používajú tiež im však stále získať pop až som sa zmienil ![]() mojich internetových zamrzne aj do tlače blízko, pri inštalácii routeru som sa zase niektoré možnosti 'nájsť pripojenie automaticky', ale už boli stanovené tak, sorry im typizácia v náklade! fandí všetkým!
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Zdá sa, ako by tam ešte nejaké AOL vľavo na PC .. asi. Nevadilo by vám vysielanie jeden únos To log? Tiež čo sa stane, keď vám stačí kliknúť na AOL pripojenie a kliknite na pripojenie?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Yeh chorých po log dneska som tiež získať jeden alebo dva pop ups neskoro, ak myslíte, že môj brat bol na mojom PC Mám strieľať do práce, ale chorí dávajú pripojenie k AOL sa o to pokúsiť, ak sa to stane znova v priebehu niekoľkých minút a zistite, či je i naďalej trvalé bez zeptání znova nazdraví mate, zlé dostať späť do ya!
|
| |||
| |||
| triedené, z nejakého dôvodu som mal zoznam ďalších pripojenie k internetu tak aj vypúšťa všetky, ktorá je stanovená tiež zistilo, že zdrojom pop-up okná, ktorá bola s IVE posledný ÝZVY dobré, fandí kluci!
|
| |||
| |||
| Som rád, že máš to opravit.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ikona Nie Zmazanie | SirStukings | Všeobecné Software Chat | 4 | 18. október 2008 01:51 |
| Smazání firewall | rýč | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 4. februára 2008 10:08 |
| Vymazaním Undeletable | Aceras | Všeobecné Software Chat | 2 | 28. január 2008 10:38 |
| Potrebujete pomoc s Zmazanie súborov! | Mattoryan | Operačné systémy Windows | 7 | 3. decembra 2007 11:20 |
| Smazání môj účet | Fondamento | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 19. novembra 2007 10:20 |
| Thread Tools | |
| |