![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хеј момачки, недавно ажуриране од старог модема на нову биволско убмр-г54 модем / рутери, и купи га користити само на мој пс3 уз десктоп аныуаыс мој упит, на мом десктопу сада скрећемо и на њему можете сурфати одмах као са свим усмерива без отварања АОЛ спајање, Значи ли то и сада да деинсталирам АОЛ без мог пуцања везе? Разлог су, и често се поп уп прозора (није вирус или повезаних реклама) од мене тражи да изаберете моје интернет прикључак који знам је утицало АОЛ
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да сада можете избрисати га, под условом да сте програмирани АОЛ ваше корисничко име и лозинку у рутери?
| |||
| |||
| Да све сортирано. Даве наздравље! тај један мањи терет на овом рачунару хехе
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Да, то је добар потез, АОЛ је врло отечен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте АОЛ прешла из њихове мреже ненаклоњен начине сада? Дошло је време када се не може користити на више од једног рачунара ....
|
| |||
| |||
| ххмм Они Чини се да је сада ок, брат тренутно користи такође но и даље им добијање поп-уп сам споменуо ![]() моја интернет фреезес притисните док не затворите, када инсталирате на рутери сам да има одређене опције за укључивање у 'наћи везу аутоматски', али су већ поставили тако, жао им утипкајући вањска оптерећења! живели сви!
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Чини се као да још увек има неке АОЛ лево на рачунару .. можда. Да ли бисте нешто против објављивања једног Хијацк Овај записник? Такође, шта ће се десити ако се само кликните на АОЛ и кликните везу спојити?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| ыех болестан пост дневник ноћас као ја такође узимајући један или два поп-уп оф касно, мислим мој брат је био на мој пц добио сам пуцати на посао, али сада болестан дати повезивању са АОЛ пробати ако то опет деси у наредних неколико минута и видети ако је и даље без сталне тражећи поново наздравље мате, илл гет бацк то ыа!
|
| |||
| |||
| распоређене, из неког разлога сам листу других интернет везе тако да сам их све избрисане, што има поправљен Интернет такође наћи извор поп-уп прозоре који иве био имајући у задње време, аллс добар, ладс наздравље!
|
| |||
| |||
| Глад имаш га поправити.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ицон Није Брисање | СирСтукингс | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 18 октобар 2008 01:51 |
| Брисање фиреуалл | асова | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 4 фебруар 2008 10:08 |
| Брисању Унделетабле | Ацерас | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 28 јануар 2008 10:38 |
| Требате ли помоћ са Брисање датотека! | Матторыан | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 3 децембар 2007 11:20 |
| Брисање мој налог | фондаменто | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 19 новембар 2007 10:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |