![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам куп временните файлове на моя UNI userspace и аз трябва да ги изтриете. Проблемът се дължи, когато се използва моя USB pendrive, която е U3 технологията и създава големи обеми на временни файлове. Казах на човека в itcentre, когато той е направил това последно време и нещата изглежда са сортирани изложени, просто сега се излезе отново. Аз няма файлове, записани на моя userspace, защото аз рядко го използвам.
Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля Ccleaner в секция Файлове ще покрие това.
| |||
| |||
| Да това е това, което си помислих, но той не склони да ми я инсталирате върху UNI системата, така че в крайна сметка отидох на помощ и тя трябва да възстановите профила си.
__________________ Евро Championships върха = Испания & Torres <- Мамка му, че трябва да са поставени облог за тях Направи бедността история Правосъдие за 96 <- Моля, погледнете |
|
| |||
| |||
| Поглеждал ли си в рамките на проекта менюто за Windows диск чисти? В училище (голяма мрежа), като всеки потребител разполага с бърз достъп до диска-чисти от менюто "Старт" и то само за техните потребители област. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Затруднено Symantec Изтриване на файлове | cooker562 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 22-ри ноември 2009 година 10:24 |
| Изтриване на файлове Temp Cookies Кеш в хром и Firefox | robina80 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 6 | 9 юни 2009 15:13 |
| Нуждаете се от помощ за изтриване на стария интернет файлове | enright666 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 10 Окт 2008 18:04 |
| Търсите временен Единственная пишите | Cew27 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 28 април 2008 02:57 |
| Нуждаете се от помощ за изтриване на файлове! | Mattoryan | Windows операционни системи | 7 | 3 Дек 2007 11:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |