![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ένα μάτσο προσωρινά αρχεία μου uni userspace και πρέπει να καταργηθούν. Το πρόβλημα προκλήθηκε όταν χρησιμοποιούνται μου USB pendrive που U3 τεχνολογίας και δημιουργεί τεράστια ποσά των προσωρινών αρχείων. Μου είπε ο τύπος στο itcentre όταν έκανε αυτή την τελευταία φορά, και τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν διευθετηθεί, ακριβώς τώρα είναι η έρθουν και πάλι. Δεν έχω αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε userspace μου, διότι σπάνια το χρησιμοποιούν.
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω Ccleaner στο τμήμα downloads θα καλύψει αυτό.
| |||
| |||
| Ναι, αυτό είναι που σκέφτηκα αλλά δεν θέλω να την εγκαταστήσετε στο uni σύστημα, ώστε στο τέλος πήγα στο γραφείο υποστήριξης και θα έχεις για να επαναφέρετε το λογαριασμό μου.
__________________ Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά |
|
| |||
| |||
| Έχετε εξεταστεί υπό το μενού Έναρξη των Windows δίσκο καθαρότερα; Στο σχολείο (μεγάλο δίκτυο), κάθε χρήστης έχει μια συντόμευση στο δίσκο καθαρότερο για την έναρξη και το μενού που λειτουργεί μόνο για το χρήστη τους χώρο. |