![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam gomila privremene datoteke na moj Uni userspace i mi treba da biste ih izbrisali. Ovaj problem je izazvao kad sam koristio moj USB pendrive koja je U3 tehnologiju i stvara ogromne količine privremena datoteka. Rekao sam Gvido na itcentre onda kad ti je ovaj zadnji put ukaza i stvari su razvrstani out, upravo sada je došao gore opet. Nemam datoteke spremljene na moj userspace, jer sam se rijetko koriste.
Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim Ccleaner u sekciji downloads će obuhvatiti ovaj.
| |||
| |||
| Da to je ono što sam mislio, ali ne bi me pustiti da ga instalirati sustav na Uni, tako da na kraju sam otišla na helpdesk i to moramo vratiti moj račun.
__________________ Euro Championships tip Španjolska = & Torres <- Prokleta sam trebala biti stavljena opkladu na njima Napravite siromaštva povijest Pravda za 96 <- Molimo pogledajte |
|
| |||
| |||
| Jeste li gledali ispod izbornika Start za prozore disketu čistije? U školi (velika mreža), svaki korisnik ima shortcut na disk čistije na izborniku Start i to samo djeluje na njihov korisnik području. |