![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy csomó ideiglenes fájlokat én uni felhasználói és azt kell törölni őket. A probléma oka, ha én én USB pendrive U3, amely a technológia és a nagy mennyiségű teremt az ideiglenes fájlokat. Azt mondta a srác a itcentre, ha nem ez az utolsó időben, és a dolgok, úgy látszik, válogatni, csak most már jönnek fel újra. Nincs kép mentettem a felhasználói, mert ritkán használja.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem Ccleaner a letöltések részben fedezi ezt.
| |||
| |||
| Igen Én is erre gondoltam, de ez nem enged telepíteni az uni-rendszer, így a végén elmentem az IT helpdesk, és megvan a reset fiókomban.
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |
|
| |||
| |||
| Van nézett a Start menüből a Windows disk cleaner? Az iskolában (nagy hálózat), minden felhasználónak van egy parancsikont a lemez tisztább a Start menübe, és csak akkor működik, a felhasználó a területen. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Trouble Symantec fájlok törlése | cooker562 | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | November 22, 2009 10:24 |
| Deleting Temp Files Cookiek Gyorsítótár a Chrome és a Firefox | robina80 | Web böngésző és FTP Clients | 6 | 9. június 2009 15:13 |
| Segítségre van szüksége a régi internetes fájlok törlése | enright666 | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 10. október 2008 18:04 |
| Looking for ideiglenes Webhosting | Cew27 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 28. április 2008 02:57 |
| Segítségre van szüksége a fájlok törlése! | Mattoryan | A Windows operációs rendszerek | 7 | 3. december 2007 11:20 |
| Téma eszközök | |
| |