![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu laikinuosius failus krūva ant mano Uni userspace ir man reikia juos ištrinti. Problema atsirado, kai aš savo USB pendrive, kuri U3 technologija ir sukuria dideles sumas į laikinuosius failus. Sakiau ne itcentre vaikinas, kai jis tai darė paskutinį kartą ir viskas, atrodo, išspręstos, tik dabar jis ateina vėl. Neturiu failus Mano userspace, nes aš retai jį naudoti.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau CCleaner į parsisiųsti skyriuje bus padengti šios.
| |||
| |||
| Yeah That's what I minties, bet tai neleidžia man įdiekite ją Uni sistemos, todėl galų gale aš atvykau į jo tarnybą ir pateko į anuliuoti savo sąskaitos.
__________________ Europos futbolo čempionatas Patarimas = Ispanija Torres & <- Damn man turėtų būti pateiktas bet apie juos Te skurdas tampa praeitimi Teisingumas 96 <- Pažiūrėk |
|
| |||
| |||
| Ar jūs žiūrite pagal start meniu Windows disko siurblys? Mokykloje (didelis tinklas), kiekvienas vartotojas turi nuorodą į disko valymo ant start meniu ir ji veikia tik ant savo vartotojo zonoje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Trouble trynimas Symantec Failai | cooker562 | Virus, Spyware & Security | 2 | Lapkritis 22, 2009 10:24 |
| Ištrinti Temp Failai Slapukai talpyklą Chrome ir Firefox | robina80 | Naršyklėms & FTP Klientai | 6 | 9 birželis 2009 15:13 |
| Reikia pagalbos trinti senus interneto failus | enright666 | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 10 spalis 2008 18:04 |
| Ieškomas laikinas webhosting | Cew27 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | Balandis 28, 2008 02:57 |
| Need Help With Ištrinti Failai! | Mattoryan | Windows "operacinės sistemos | 7 | 3 gruodis 2007 11:20 |
| Temos įrankiai | |
| |