![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir ķekars pagaidu faili uz mana uni userspace un man ir nepieciešams izdzēst. Problēma bija radījis, kad es izmanto manu USB pendrive, kas ir U3 tehnoloģija un rada milzīgu daudzumu pagaidu failus. Es teicu puisis pie itcentre, kad tā bija šo pēdējo reizi, un viss, šķiet, ir sakārtoti, tikai tagad tas nāk atkal. Man nav failiem, kas saglabāti uz manu userspace, jo es reti izmantot.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, CCleaner in lejupielāžu sadaļā segs to.
| |||
| |||
| Yeah tas ko es domāju, bet tas neļauj man to instalēt uni sistēmai, tāpēc beigās es devos uz to palīdzības dienestu un saņēma nomainīt sava konta.
__________________ Euro čempionāts tip = Spānija & Torres <- Damn man būtu laiduši bet par tiem Padarīt nabadzību par vēsturi Taisnīgumu 96 <- Lūdzu, meklēt |
|
| |||
| |||
| Vai jūs izskatījās zem start menu Windows disku tīrītājs? Skolā (lielā tīkla), katram lietotājam ir shortcut uz diska tīrāks par sākuma izvēlni un tas darbojas tikai uz to lietotāju zonā. |