![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam kilka plików tymczasowych na moim uni użytkownika i muszę je usunąć. Problem ten był spowodowany kiedy wykorzystywane moje USB PenDrive technologię U3, która tworzy i dużej ilości plików tymczasowych. Mówiłem, że ten facet na itcentre kiedy ostatni raz to zrobił i to, co wydaje się obecnie posortowane, tylko teraz pojawią się ponownie. Nie mam pliki zapisane na moim użytkownika, bo rzadko z niego korzystać.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę Ccleaner w sekcji Pobieranie obejmie to.
| |||
| |||
| Tak to, co myślałem, ale nie pozwól mi go zainstalować na uni systemu, więc w końcu poszedłem do pomocy i dostał to, aby zresetować swoje konto.
__________________ Euro Mistrzostwa tip = Hiszpania i Torres <- Cholera ja powinienem umieścić zakład na nich Make Poverty History Sprawiedliwość dla 96 <- Proszę spojrzeć na |
|
| |||
| |||
| Czy spojrzał w menu start w Windows dysku czystsze? W szkole (duża sieć), każdy użytkownik posiada na dysku czystsze skrótów w menu Start i działa tylko na ich obszarze użytkownika. |