![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám veľa dočasné súbory na mojom uni užívateľskom a potřebuju je odstrániť. Problém bol spôsobený, keď som použil môj USB PENDRIVE, ktorý U3 technológiu a vytvára obrovské množstvo dočasných súborov. Povedal som toho chlapa na itcentre, keď sa to minule, a to zrejme řazený von, práve teraz je to prísť znova. Nemám žiadne súbory uložené na mojom užívateľskom, pretože som si len zriedka používajú.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I think Ccleaner v sekcii Na stiahnutie budú týkať tohto.
| |||
| |||
| Jasne, že to, čo som myslel, ale to by nebol nech mi ju nainštalovať na jednosmerný systém, takže na konci som sa na to asistenčná a musím resetovat môj účet.
__________________ Euro Majstrovstvá tip = & Torres Španielsko <- Sakra Mal som kládol na nich staviť Značka chudobu Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa |
|
| |||
| |||
| Díval ses v ponuke Štart systému Windows disk čistejšie? V škole (rozsiahla sieť), každý užívateľ má zástupcu na disku čistejšie v ponuke Štart a funguje len na ich užívateľov oblasti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Odstránenie problémov Symantec súborov | cooker562 | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 22.listopadu 2009 10:24 |
| Odstraňovanie súborov cookies Temp Cache v Chrome a Firefox | robina80 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 6 | 9. jún 2009 15:13 |
| Potrebujete pomôcť s odstránením starých internetových súborov | enright666 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 10. októbra 2008 18:04 |
| Hľadáte pre dočasné webhosting | Cew27 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 28. apríl 2008 02:57 |
| Potrebujete pomoc s Zmazanie súborov! | Mattoryan | Operačné systémy Windows | 7 | 3. decembra 2007 11:20 |
| Thread Tools | |
| |