![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам гомила привремене датотеке на мој Уни усерспаце и ми треба да бисте их обрисали. Овај проблем је изазвао кад сам користио мој УСБ пендриве која је У3 технологију и ствара огромне количине привремена датотека. Рекао сам тип на итцентре онда кад ти је овај последњи пут указа и ствари су разврстани оут, управо сада је дошао горе опет. Немам датотеке сачуване на мој усерспаце, јер сам се ретко користе.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим Ццлеанер у секцији доунлоадс ће обухватити овај.
| |||
| |||
| Да то је оно што сам мислио, али не би ме пустити да га инсталирате систем на Уни, тако да на крају сам отишла на хелпдеск и то морамо вратити мој рачун.
__________________ Евро Цхампионсхипс тип Шпанија = & Торрес <- Проклета сам требала бити стављена опкладу на њима Направите сиромаштва историја Правда за 96 <- Молимо погледајте |
|
| |||
| |||
| Јесте ли гледали испод менија Старт за прозоре дискету чистије? У школи (велика мрежа), сваки корисник има схортцут на диск чистије на менију Старт и то само делује на њихов корисник подручју. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Невоља Сымантецову Брисање датотеке | цоокер562 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 22. новембар 2009 10:24 |
| Брисање Темп Филес Цоокиеји Цацхе у хрома и Фирефокс | робина80 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 6 | 9. јуна 2009 15:13 |
| Требате ли помоћ са брисањем старих Интернет Филес | енригхт666 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 10 октобар 2008 18:04 |
| У потрази за привремено Уебхостинг | Цеу27 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 28 април 2008 02:57 |
| Требате ли помоћ са Брисање датотека! | Матторыан | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 3 децембар 2007 11:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |