![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є купа тимчасових файлів на моєму Uni користувача просторі, і мені потрібно, щоб видалити їх. Проблема була викликана, коли я використовував USB Pendrive яка технологію U3 і створює величезну кількість тимчасових файлів. Я сказав хлопцеві на itcentre коли він робив це в останній раз і все, здавалося, з'ясовував, тільки тепер він прийшов знову. У мене немає файлів, збережених на моєму просторі користувача, тому що я рідко його використовувати.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, Ccleaner в розділі "Завантаження" буде охоплювати це нам.
| |||
| |||
| Так ось що я думав, але вона не дозволила мені встановити його на UNI System, так що в кінці кінців, я пішов в службу підтримки, і вона отримала в свій аккаунт.
__________________ Євро чемпіонаті Іспанії Tip = & Торрес <- Чорт я б поставив ставку на них Make Poverty History Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте |
|
| |||
| |||
| Ви дивилися у відповідності з меню "Пуск" для Windows Disk Cleaner? У школі (великі мережі), кожен користувач має ярлик Disk Cleaner в меню "Пуск" і він працює тільки на свій особистий кабінет. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема Symantec Видалення файлів | cooker562 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 22 листопада 2009 10:24 |
| Видалення тимчасових файлів Cookies кеша в Chrome і Firefox | robina80 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 6 | 9 червня 2009 15:13 |
| Потрібна допомога з видаленням старих файлів Інтернету | enright666 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 10 жовтня 2008 18:04 |
| Шукаю тимчасову веб-хостинг | Cew27 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 28 квітня 2008 02:57 |
| Потрібна допомога з видаленням файлів! | Mattoryan | Операційні системи Windows | 7 | 3 грудня 2007 11:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |