![]() |
|
| |||
| |||
| Wy neexistuje rozmazané černé linky dolů na levé straně mé ploše obrazovky? |
|
| |||
| |||
| Jejda! Promiň jsem pravé straně. |
|
| |||
| |||
| Mohli byste po obrazovce zastřelil ho. Jak se obrazovka výstřel. * Otevřete váš webový prohlížeč. * Nebo z počítače. (kancelárských screenshoty) * Podívejte se na klávesnici, a tam by mělo být tlačítko (obvykle v pravém horním rohu), který čte PrtScStiskněte tlačítko, že. ** Poznámka: Pokud nelze najít tlačítka, zde je obrázek základní klávesnici, a podívejte se na klíč s červenou čtverce kolem něj. Klikněte Tady (Kliknutím na modrý odkaz) pro zobrazení obrázků. ** * Jakmile PrtSc stisknutí tlačítka, Otevřete Microsoft Paint. 1. Klikněte Začít 2. Klikněte Běžet 3. Zadejte MSpaint 4. Tisk OK. * Jakmile Paint je otevřít, v menu klikněte na bar Upravit * Tehdy Vložit. * Uložte soubor do počítače jako obrázek JPEG (hlavně tak velikost není tak velký) Na menu klikněte Soubor Klikněte Uložit jako.. Další Uložit jako typ klepněte na kapku šipku a vybrat Jpeg Kliknutím Uložit. |
|
| |||
| |||
| Problém, jak se zdá, setříděno sama ven, díky za vaši 'pomoci. Není pochyb o tom jsem se tu opět s dalším querrie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probly reproduktory interfearance