![]() |
|
| |||
| |||
| WY υπάρχει λερωμένος μαύρη γραμμή στην αριστερή πλευρά της οθόνης μου επιφάνεια εργασίας; |
|
| |||
| |||
| Ωχ! Συγγνώμη εννούσα δεξιά πλευρά. |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να αποστείλετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του. Πώς να πάρετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. * Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web. * Ή από την επιφάνεια εργασίας. (για desktop screenshots) * Δείτε στο πληκτρολόγιό σας και θα πρέπει να υπάρχει ένα κουμπί (συνήθως στην πάνω δεξιά γωνία) που έχει ως εξής PrtSc, Πατήστε το κουμπί. ** Σημείωση: Αν επίκλισης βρει το κουμπί, εδώ είναι η εικόνα ενός βασικού πληκτρολογίου, και να εξετάσουμε το κλειδί με το κόκκινο πλατείες γύρω του. Κάντε κλικ Εδώ (Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Blue) για να δείτε τη φωτογραφία. ** * Μόλις το PrtSc είναι πατημένο το κουμπί, Ανοίξτε το Microsoft Paint. 1. Κάντε κλικ Εκκίνηση 2. Κάντε κλικ Τρέχω 3. Πληκτρολογήστε MSpaint 4. Press Εντάξει. * Μετά την βαφή είναι ανοικτές, από το μενού κάντε κλικ σε μπαρ Επεξεργασία * Στη συνέχεια, Επικόλληση. * Αποθηκεύστε το αρχείο στον υπολογιστή σας ως Jpeg εικόνα (κυρίως τόσο το μέγεθος δεν είναι τόσο μεγάλο) Από την γραμμή μενού κάντε κλικ Αρχείο Κάντε κλικ Αποθήκευση ως.. Δίπλα στο Αποθήκευση ως τύπου, κάντε κλικ στον πτώση βέλος και επιλέξτε Jpeg Η κάντε κλικ Αποθηκεύω. |
|
| |||
| |||
| Το πρόβλημα φαίνεται να έχει η ίδια ταξινομημένο αναφέρονται, σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία θα είμαι πάλι εδώ με μια άλλη querrie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probly ομιλητές interfearance
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Desktop | Kiehugh | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 16 Νοέμβρη 2009 10:00 |
| Έχεις νέα επιφάνεια εργασίας | robina80 | Γενική Συζήτηση Hardware | 19 | 11 Οκτ 2008 12:52 |
| Desktop Help? | Session26 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 30 Νοε 2007 05:53 |
| Νέα Desktop | gratefullydead | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 13 Νοε 2007 16:47 |
| Παράθυρο Desktop έναντι του Google Desktop | ozzie | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 9 Νοε 2007 12:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |