![]() |
|
| |||
| |||
| WY יש קו שחור מטושטש בצד שמאל של המסך את שולחן העבודה שלי? |
|
| |||
| |||
| אופס! מצטער התכוונתי לצד ימין. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לכתוב את זה זריקת המסך. איך לקחת מסך ירייה. * פתח את דפדפן האינטרנט שלך. * או משולחן העבודה. (צילומי מסך של שולחן העבודה) * תסתכל על המקלדת שלך, ושם יש כפתור (בדרך כלל את הפינה הימנית העליונה), אשר קורא PrtSc, לחץ על לחצן זה. ** אנא שים לב: אם צביעות למצוא כפתור, הנה תמונה של מקלדת בסיסיים, ולהתבונן מפתח עם ריבועים אדומים סביבו. לחץ כאן (לחצו על הקישור הכחול) כדי להציג תמונה. ** * ברגע PrtSc לחצן לגיהוץ, תפתח מיקרוסופט צייר. 1. לחץ התחלה 2. לחץ ריצה 3. הקלד MSpaint 4. עיתונות אישור. * לאחר צייר פתוחה, בשורת התפריטים לחץ על עריכה * לאחר מכן הדבק. * שמור את הקובץ במחשב כקובץ JPEG התמונה (בעיקר כך גודל זה לא כל כך גדול) בשורת התפריטים לחץ קובץ לחץ שמור כ.. ליד שמור כסוג לחץ הנפתחת arrow, ובחר JPEG הקליק לשמור. |
|
| |||
| |||
| נראה כי הבעיה עצמה מיון, תודה על העזרה שלך. אין ספק שאני אהיה כאן שוב עם querrie אחר! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| interfearance probly הרמקולים
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שולחן עבודה חדש | Kiehugh | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 16 נובמבר 2009 10:00 |
| יש לי שולחן עבודה חדש | robina80 | כללי חומרה צ 'אט | 19 | 11th אוקטובר 2008 12:52 |
| Desktop Help? | Session26 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | עד ה -30 בחודש נובמבר 2007 05:53 |
| שולחן עבודה חדש | gratefullydead | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 13 נובמבר 2007 16:47 |
| חלון מול שולחן העבודה של Google Desktop | ozzie | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 9th נובמבר 2007 12:03 |
| שרשרת כלים | |
| |