![]() |
|
| |||
| |||
| Wy ar yra neryškus juoda linija, nustatantis kairėje pusėje mano darbalaukis? |
|
| |||
| |||
| Oi! Atsiprašau Aš norėjau dešinėje pusėje. |
|
| |||
| |||
| Ar galite rašyti ekrano jo. Kaip vartoti ekrano fotografiją. * Open up your web browser. * Arba iš darbastalio. (for desktop screenshots) * Look klaviatūra ir ten turi būti mygtukas (paprastai dešiniajame viršutiniame kampe), kad skaito PrtSc, Paspausti tą mygtuką. ** Pastaba: Jei negalite rasti mygtuką, čia yra pagrindinės klaviatūros vaizdą, ir pažvelgti su raudonų kvadratų aplink ±. Spauskite Čia (Spauskite ant Blue Nuoroda) peržiūrėti vaizdą. ** * Kai PrtSc mygtuką, Atidarykite Microsoft Paint. 1. Spauskite Pradžia 2. Spauskite Bėgti 3. Įveskite MSpaint 4. Spauda Gerai. * Kai Paint yra atvira, meniu juostoje pasirinkite Redaguoti * Tada Pasta. * Išsaugokite failą savo kompiuteryje, kaip JPEG image (iš esmės, kad dydis nėra toks didelis) Meniu juostoje spustelėkite Failas Spauskite Išsaugoti kaip.. Šalia Įrašyti kaip tipą spustelėkite lašas rodyklę ir pasirinkite JPEG Spauskite Saugoti. |
|
| |||
| |||
| Problema, atrodo, surūšiuoti save, ačiū už jūsų "pagalbos. Jokios abejonės, aš čia vėl su kitu querrie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probly garsiakalbiai interfearance
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujas kompiuteris | Kiehugh | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 16, 2009 10:00 |
| Turite naujų darbalaukio | robina80 | General Hardware Chat | 19 | 11 spalis 2008 12:52 |
| Desktop Help? | Session26 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Lapkritis 30, 2007 05:53 |
| Naujas kompiuteris | gratefullydead | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 13, 2007 16:47 |
| Langų Desktop palyginti su "Google Desktop | Ozzie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 9 lapkritis 2007 12:03 |
| Temos įrankiai | |
| |