![]() |
|
| |||
| |||
| Wy Vai ir neskaidra melnā līnija noteikta kreisajā pusē manu darbvirsmas ekrāns? |
|
| |||
| |||
| Oops! sorry es gribēju labajā pusē. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs publicējat ekrānuzņēmums no tā. Kā lietot screen shot. * Open up your Web Browser. * Or no darbvirsmas. (darbvirsmas ekrānšāviņi) * Skatīt uz klaviatūras un ir jābūt pogu (parasti augšējā labajā stūrī), kas skan PrtSc, Tad nospiest šo pogu. ** Please Note: Ja Jūs nevar atrast pogu, šeit ir attēls pamata tastatūru un apskatīt taustiņu ar sarkano kvadrātu ap to. Click Šeit (Klikšķiniet uz Blue saite) Lai apskatītu attēlu. ** * Kad PrtSc poga ir nospiesta, atvērt Microsoft Paint. 1. Click Sākums 2. Click Skriet 3. Tips MSpaint 4. Prese Labi. * Kad Paint ir atvērts, uz izvēlnes joslā noklikšķiniet uz Rediģēt * Tad Ielīmēt. * Saglabāt failu savā datorā, kā JPEG attēlu (galvenokārt tā lielums nav tik liels) Uz izvēlnes joslu klikšķi Fails Click Saglabāt kā.. Blakus Saglabāt kā tipu noklikšķiniet piliens bultiņas un izvēlieties Jpeg Noklikšķiniet uz Glābt. |
|
| |||
| |||
| Problēma, šķiet, ir sakārtoti sevi Out, paldies par jūsu 'help. Nav šaubu, ka būšu šeit atkal ar citu querrie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probly speakers interfearance
|
| Bookmarks |