![]() |
|
| |||
| |||
| Wy neexistuje rozmazané čierne linky dole na ľavej strane mojej ploche obrazovky? |
|
| |||
| |||
| Jejda! Promiň jsem pravej strane. |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste po obrazovke zastrelila ho. Ako sa obrazovka výstrel. * Otvorte váš webový prehliadač. * Alebo z počítača. (kancelárskych screenshoty) * Pozrite sa na klávesnici, a tam by malo byť tlačidlo (zvyčajne v pravom hornom rohu), ktorý číta PrtScStlačte tlačidlo, že. ** Poznámka: Ak nemožno nájsť tlačidla, tu je obrázok základné klávesnicu, a pozrite sa na kľúč s červenou štvorca okolo neho. Kliknite Tady (Kliknutím na modrý odkaz) pre zobrazenie obrázkov. ** * Akonáhle PrtSc stlačení tlačidla, Otvorte Microsoft Paint. 1. Kliknite Začať 2. Kliknite Plynúť 3. Zadajte Mspaint 4. Tlač OK. * Akonáhle Paint je otvoriť, v menu kliknite na bar Upraviť * Vtedy Vložiť. * Uložte súbor do počítača ako obrázok JPEG (hlavne tak veľkosť nie je tak veľký) Na menu kliknite Súbor Kliknite Uložiť ako.. Ďalšie Uložiť ako typ kliknite na kvapku šípku a vybrať Jpeg Kliknutím Uložiť. |
|
| |||
| |||
| Problém, ako sa zdá, Zoradené sama von, vďaka za vašu 'pomoci. Nie je pochýb o tom som sa tu opäť s ďalším querrie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| problé reproduktory interfearance