![]() |
|
| |||
| |||
| Wy існує розмита чорна лінія ліву сторону мого робочого столу? |
|
| |||
| |||
| Упс! Нажаль увазі я маю на правий бік. |
|
| |||
| |||
| Чи можете ви опублікувати знімок екрану його. Як зняти знімок екрану. * Відкрийте веб-браузер. * Або з робочого столу. (для настільних скріншотів) * Подивіться на клавіатурі і не повинно бути кнопка (як правило, у верхньому правому куті), який читає PrtScНатисніть цю кнопку. ** Зверніть увагу: Якщо ви не можете знайти кнопку, тут картина основній клавіатурі, і подивіться на клавішу з червоними квадратами навколо нього. Натисніть Тут (Натисніть на посилання Blue) Для перегляду зображень. ** * Після того, PrtSc натиснута кнопка, відкрити Microsoft Paint. 1. Натисніть Початок 2. Натисніть Тікати 3. Введіть MSpaint 4. Преса Добре. * Як тільки фарба це відкрито, натисніть Меню бару Змінити * Потім Вставити. * Збережіть файл на вашому комп'ютері у вигляді зображення Jpeg (Головним чином тому розмір не дуже велика) На кнопку меню Файл Натисніть Зберегти як.. Далі, щоб зберегти як тип натисніть падіння стрілки, і вибрати Jpeg Натисніть Зберегти. |
|
| |||
| |||
| Проблема, як видається, самостійно розсортувати, спасибі за ваші "допомогти. Без сумніву, я буду тут знову з іншим querrie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probly interfearance ораторів
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| New Desktop | Kiehugh | Генеральний обладнання чат | 1 | 16 листопада 2009 10:00 |
| Одержав нові настільні | robina80 | Генеральний обладнання чат | 19 | 11 жовтня 2008 12:52 |
| Довідка Google Desktop? | Session26 | Операційні системи Windows | 3 | 30 листопада 2007 05:53 |
| New Desktop | gratefullydead | Генеральний обладнання чат | 5 | 13 листопада 2007 16:47 |
| Вікно робочого столу в порівнянні з Google Desktop | Ozzie | General Software чат | 2 | 9 листопада 2007 12:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |