![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен този форум, който трябва да върви в тази изглеждаше най-близкия ми извинения ако не. Трябваше ми дъщери снимка на моя компютър и той е изчезнал самата аз се опитах да има друг с Windows Photo Gallery няколко пъти, но нищо не се случва. Какво съм аз греша и как да поправя този проблем. |
|
| |||
| |||
| Били ли сте инсталирали нищо напоследък? |
|
| |||
| |||
| Аз инсталиран RealPlayer днес, но проблемът е вече там, преди да intallation. |
|
| |||
| |||
| Какво има на десктопа да се промени? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm Айв имали този проблем на стария си компютър, мога да определя само интернет картинка (бутон 2> Задай като фон), тъй като ми тапет, jpegs т.н. в моя dpcuments wouldnt работа, оставих го на вируса, но преди да съм го определя Купих нов персонален компютър, опитайте се сканиране
| |||
| |||
| В работния е блокиране на цветни аз съм в състояние да се променя на всеки цвят ми харесва, но не можем да всяка снимка нагоре или моите собствени снимки или такива за PC sceneries etccc Направих сканиране няколко дни преди този как аз научих моята анти вирус runnig изложени най-скоро (вж. друга тема) |
|
| |||
| |||
| Вие може да искате да отидете на вирус, шпионски софтуер и сигурност Форум и тичам някои от сканира. Той никога не боли да се изключи зловреден софтуер. |
|
| |||
| |||
| Имах поглед към форум, в темата "премахване на злонамерен софтуер ..." Аз също погледнах в контролния панел на програмата, която трябва да се отстранят? Проблемът с Desktop още exiats. Аз кликнахте acwallpaper от друг форум, който дойде от Оно на работния плот, но след изключване и включване на лаптопа отново, че е няма. Обичам тапет видях аз наистина искам да сортирате това. |
|
| |||
| |||
| Работата с тапети в интернет е, че те са riddled с шпионски и дори троянски. Какво сайта си го изтеглите от? Не мога да кажа какво се случва с компютъра, без да виждат това, което е в действие. Изтеглям HijackThis на вашия работен плот. Щракнете върху файла, който просто са изтеглили. Кликнете върху "Инсталирайте"Бутон, за да инсталирате. Той по подразбиране ще се инсталира в директорията -- C: \ Program Files \ Trend Микро \ HijackThis Моля, не се променят по подразбиране инсталирате място. При инсталиране, HijackThis трябва отворени за вас. Следваща кликнете върху "Направи система, сканира и запишете регистрационния файл " бутон. HijackThis ще сканира и след това влезте Ще се отвори в Notepad. В горния ляв ъгъл на прозореца щракнете Notepad "Файл" > "Save As" име hijackthis и после го запишете на Desktop. Моля, запазете дневника като текст (. тXT) Файл или. Дневник Правя НЕ приложете MS-Word . DOC файлове, те няма да се разглежда! В публикацията си, добавете влезте като Приложение. * Не са Hijackthis определи още нещо. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква. ** Не използвайте Анализира Този бутон. Той констатациите са опасни, ако неправилно изтълкувани. Ръководство за прикрепване логове на пост Също така да приложат деинсталирате списък. Как да създадете Деинсталиране Списък 1. Започвам HijackThis 2. Кликнете върху Други инструменти бутон 3. Кликнете върху Отвори Деинсталиране мениджър бутон. 4. Кликнете върху Запази списък бутон и посочете къде искате да запазите този файл. Когато натиснете Спасявам Notepad един бутон ще се отвори със съдържанието на този файл. 5. Запазете го за да ви писалище 6. Добавете uninstall_list.txt като закрепване в следващия пост. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оцени тази снимка | koglaa | Мултимедия & Codecs | 6 | 3 Март 2009 12:47 |
| Куче? Орел? Каква снимка? | Grongle | Представете Yourself Тук | 6 | 10 Март 2008 17:04 |
| Моят първи. GIF картина, че направих. дойди и виж! | cheesepuff | Изключено Тема Дискусия | 6 | 13 ноември 2007 20:47 |
| Desktop Window срещу Google Desktop | ozzie | Общи Софтуер Чат | 2 | 9 ноември 2007 12:03 |
| Снимка DVD | tinkerbell | Мултимедия & Codecs | 2 | 3-та Sep 2007 08:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |