![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, zda toto fórum, které by mělo jít v tomto zdálo nejbližší omlouvám, pokud není jeho. Měl jsem dcery pic na mém desktopu a zmizela sama jsem se snažila dát jiný tam okna fotogalerie několikrát, ale nic se neděje. Co dělám špatně a jak to mohu opravit problém. |
|
| |||
| |||
| Už jste nainstalovali něco v poslední době? |
|
| |||
| |||
| Instaloval jsem dnes RealPlayer, ale problém byl již před intallation. |
|
| |||
| |||
| Co se změnilo na ploše? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm IVE měl tento problém na mém starém pc, můžu pouze internetový obrázek (tlačítko 2> nastavit jako pozadí) jako můj tapetu, JPEG atd. dpcuments bych v mé práci, dal jsem to na virus, ale před i fixní to i koupil nové PC, zkuste skenování
| |||
| |||
| Na ploše je bloková barevných jsem schopen změnit na jakoukoli barvu i rád, ale není schopna dát jakékoli pic buď mé vlastní fotky, nebo ty, na PC sceneriemi etccc Jsem udělal scan několika dny to je, jak jsem učila moje proti viru runnig se brzy (viz jiné vlákno) |
|
| |||
| |||
| Možná budete chtít jít na virus, spyware a bezpečnostního sboru a provozovat některé z testuje. Nikdy bolí vyloučit malware. |
|
| |||
| |||
| Měl jsem se na fórum, vlákno "malware odstranění ..." Také jsem se zaměřila na ovládacím panelu, který program mám potřebu odstranit? Tento problém se ploše stále exiats. Jsem kliknul na acwallpaper z jiného fóra, které se stalo ónoských ploše, ale po vypnutí a zapnutí notebooku zase je to pryč. Miluju tapetu jsem viděl opravdu chci třídit to. |
|
| |||
| |||
| Ta věc se tapety na internetu je jejich plném spyware a trojských koní dokonce. Na jaké stránky jste se stáhnout z? Nemůžu říct, co se děje s počítačem, aniž by viděl, co běží. Stáhnout HijackThis do počítače. Double-klikněte na soubor, který jste právě stáhli. Klikněte na "Instalace"Tlačítko nainstalovat. Bude implicitně nainstaluje do adresáře -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Prosíme, neměňte výchozí instalaci umístění. Po instalaci, HijackThis měla otevřít pro vás. Dále klikněte na "Do systému kontroly a uložit log soubor " tlačítko. HijackThis bude skenovat a poté přihlásit se otevře v Poznámkovém bloku. V levém horním rohu okna klikněte notepad "Soubor" > "Uložit jako" název hijackthis a uložte jej do Desktop. Prosím uložte jako textový log (. txt) Nebo souboru. Log Dělat NE attach MS-Word . DOC soubory nebudou pohlížet! Za svůj příspěvek, přidejte se přihlásit jako Přílohu. * Nemáte Hijackthis opravit něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné. ** Nepoužívejte Analyse Toto tlačítko. Jeho závěry jsou nebezpečné, když nesprávně vyložil. Průvodce pro přichycení přihlásí na pracovní místo Také jej odinstalovat seznamu. Jak vytvořit Odinstalovat Seznam 1. Začít HijackThis 2. Klikněte na Ostatní nářadí Tlačítko 3. Klikněte na Otevřeno Odinstalovat Manager tlačítko. 4. Klikněte na Uložit seznam tlačítko a určit, kde chcete tento soubor uložit. Po stisknutí Uložit jedno tlačítko se otevře notepad s obsahem tohoto souboru. 5. Uložte jej do svého desktopové 6. Přidejte uninstall_list.txt jako připojovací v příštím post. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hodnotit tento obrázek | koglaa | Multimedia & Kodeky | 6 | 3. března 2009 12:47 |
| Pes? Eagle? Co Picture? | Grongle | Představte Yourself Zde | 6 | 10. března 2008 17:04 |
| Moje první. Gif obrázek, který jsem udělal. přijít a podívat! | cheesepuff | Vypnout Téma diskuze | 6 | 13. listopadu 2007 20:47 |
| Desktop Window versus Google Desktop | ozzie | Obecné Software Chat | 2 | 9. listopadu 2007 12:03 |
| Obraz dvd | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 2 | 3. Září 2007 08:51 |
| Thread Nástroje | |
| |