![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι βέβαιος ότι αυτό το βήμα που θα πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτή τη συγνώμη μου φάνηκε πλησιέστερο αν δεν την. Είχα pic στις κόρες μου επιφάνεια εργασίας και θα έχει εξαφανιστεί η ίδια προσπάθησα να θέσω ένα άλλο κράτος μέλος, από τα παράθυρα φωτογραφίες μερικές φορές αλλά τίποτα δεν συμβαίνει. Τι κάνω λάθος και πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό το πρόβλημα. |
|
| |||
| |||
| Έχετε εγκαταστήσει τίποτα τελευταία; |
|
| |||
| |||
| Θα εγκατασταθεί το RealPlayer σήμερα, αλλά το πρόβλημα ήταν ήδη εκεί πριν intallation. |
|
| |||
| |||
| Τι έχει αλλάξει στην επιφάνεια εργασίας; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm IVE είχε αυτό το πρόβλημα σε παλιό pc μου, θα μπορούσα μόνο που διαδίκτυο εικόνα (κουμπί 2> που ως φόντο), όπως μου ταπετσαρία, κλπ σε αρχεία JPEG dpcuments wouldnt εργασία μου, έβαλα σε ένα ιό, αλλά πριν από αυτό που καθορίζεται i αγόρασα ένα νέο υπολογιστή, δοκιμάστε τη σάρωση
| |||
| |||
| Η επιφάνεια εργασίας είναι ένα μπλοκ χρώμα είμαι σε θέση να αλλάξετε το χρώμα σε κάθε μου αρέσουν, αλλά δεν είναι σε θέση να θέσει οποιοδήποτε pic είτε μέχρι το δικό μου ή για θέματα σχετικά με pics τεμ σκηνικά etccc Έκανα μια σάρωση πριν από λίγες μέρες έμαθα πώς thats μου κατά του ιού είναι runnig προβλέπονται σύντομα (βλ. άλλο νήμα) |
|
| |||
| |||
| Μπορεί να θέλετε να μεταβείτε στο Virus, Spyware και Ασφαλείας Φόρουμ και να εκτελέσετε κάποια από τα σαρώνει. Ποτέ δεν πονάει να αποκλείσει το κακόβουλο λογισμικό. |
|
| |||
| |||
| Έριξα μια ματιά στο φόρουμ, το νήμα "αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού ..." i, επίσης, τον πίνακα ελέγχου του προγράμματος που πρέπει να κάνω για να καταργήσετε; Το πρόβλημα με την επιφάνεια εργασίας εξακολουθεί να exiats. I κλικ σε acwallpaper από άλλο φόρουμ που τέθηκε ONO επιφάνεια εργασίας, αλλά μετά την απενεργοποίηση και ενεργοποίηση laptop και πάλι ότι είναι χαμένος. Λατρεύω την ταπετσαρία είδα επιθυμώ να ταξινομήσετε αυτό. |
|
| |||
| |||
| Το θέμα με wallpapers στο διαδίκτυο είναι ότι είναι γεμάτη spyware και trojans ακόμη. Τι σας έκανε τοποθεσία κατεβάσετε από? Δεν μπορώ να πω τι συμβαίνει με τον υπολογιστή, χωρίς να βλέπουμε το τι βρίσκεται σε λειτουργία. Λήψη HijackThis στην επιφάνεια εργασίας σας. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που μόλις τηλεφορτωθούν. Κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση"Το κουμπί, για να εγκαταστήσετε. Από προεπιλογή θα εγκαταστήσετε στον κατάλογο -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Παρακαλώ μην αλλάξετε την προεπιλεγμένη εγκατάσταση τοποθεσία. Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει HijackThis ανοικτή για εσάς. Επόμενη κλικ στην "Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο " κουμπί. HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο. Στο επάνω αριστερά του παραθύρου κάντε κλικ στο σημειωματάριο "Φάκελος" > "Αποθήκευση ως" όνομα hijackthis και στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε στο Desktop. Παρακαλώ αποθηκεύστε το κείμενο ως log (. txt) Ή το αρχείο. Συνδεθείτε Κάνω ΔΕΝ επισυνάψτε το MS-Word . DOC αρχεία, δεν θα εξεταστεί! Στη θέση σας, προσθέστε το αρχείο καταγραφής ως Κατάσχεση. * Δεν έχετε καθορίσει Hijackthis κάτι ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται. ** Να μη χρησιμοποιείτε το να αναλυθεί αυτό το κουμπί. Είναι ευρήματα είναι επικίνδυνα αν παρερμηνευθεί. Οδηγός για την σύνδεση των κορμών σε θέση Επίσης αποδίδουν απεγκαταστήστε λίστα. Τρόπος δημιουργίας ενός Απεγκαταστήστε Κατάλογος 1. Εκκίνηση HijackThis 2. Κάντε κλικ στο Διάφορα Εργαλεία κουμπί 3. Κάντε κλικ στο Open Uninstall Manager κουμπί. 4. Κάντε κλικ στο Αποθήκευση λίστα κουμπί και να καθορίσετε πού θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το αρχείο. Όταν πατάτε Αποθηκεύω κουμπί θα ανοίξει ένα σημειωματάριο με το περιεχόμενο του εν λόγω φακέλου. 5. Αποθήκευση για να σας επιφάνεια εργασίας 6. Προσθέστε το uninstall_list.txt ως κατάσχεση στην επόμενη θέση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βαθμολογήστε αυτή την εικόνα | koglaa | Multimedia & Codecs | 6 | 3η Μαρ 2009 12:47 |
| Σκύλος; Eagle; Ποια εικόνα; | Grongle | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 10 Μαρ 2008 17:04 |
| Το πρώτο μου. Gif εικόνα που έκανα. έρθει και να δούμε! | cheesepuff | Off Topic Συζήτηση | 6 | 13 Νοε 2007 20:47 |
| Παράθυρο Desktop έναντι του Google Desktop | ozzie | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 9 Νοε 2007 12:03 |
| Εικόνα dvd | tinkerbell | Multimedia & Codecs | 2 | 3ης Σεπτεμβρίου 2007 08:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |