![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam ne siguran što ovaj forum trebao ići na taj činiti se moji najbliži isprike ako je njegov ne. Imao sam moje kćeri slika na mom desktopu i ima nestala sama ja pokušao da postoji drugi po prozorima foto galerija nekoliko puta, ali se ništa ne događa. Što sam krivo radiš i kako mogu škripac ovaj problem. |
|
| |||
| |||
| Imate li instaliran ništa u zadnje vrijeme? |
|
| |||
| |||
| Danas sam instaliran RealPlayer, ali problem je već bio tamo prije intallation. |
|
| |||
| |||
| Što je promijenjeno u desktop? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm ive na taj problem je imao moj stari pc, samo ja mogao postaviti Internet sliku (gumb 2> postavite kao pozadinu) kao moju pozadinu, jpegs itd u mojem dpcuments wouldnt work, i stavi ga na virus, ali prije nego što sam ga ja kupio fiksni nova računala, pokušajte skeniranja
| |||
| |||
| Desktop je blok boja Ja sam u mogućnosti to promijeniti na bilo koje boje mi se sviđa, ali ne možemo staviti bilo kakve slike gore ni svoje slike na PC ili one sceneries etccc Nisam skeniranja nekoliko dana kako sam naučila taj moj protu-virus je runnig out uskoro (vidi drugi thread) |
|
| |||
| |||
| Vi svibanj ištanje to otiđite na Virus, Spyware i sigurnost Forum i pokrenuti neke od scans. To nikad ne boli u iskljuccio štetnih sadržaja. |
|
| |||
| |||
| Imala sam pogled na forumu, niti "za uklanjanje zlonamjernih programa ..." Također sam pogledao u control panel koji program mi treba ukloniti? Problem sa desktop još exiats. Ja kliknuo na acwallpaper iz drugog foruma koji je došao Onona desktopu, no nakon isključivanja laptopa i uključenja ponovno je otišao. Volim pozadinu Vidjela sam ja doista želite razvrstati this out. |
|
| |||
| |||
| Stvar s wallpapere na internetu je da su riddled sa špijunskim i čak trojans. Što site si skinuti s? Ne znam što se događa s računalom bez da vide što se prikazuju. Preuzimanje HijackThis na radnu površinu. Dvaput kliknite na datoteku koju ste upravo preuzeli. Kliknite na "Instalacija"Button to install. To će po defaultu instalirati na katalog -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Molimo vas da ne promjenu zadane instalacije. Nakon instaliranja, HijackThis trebali otvoriti za vas. Sljedeći kliknite na "Da li je sustav skenirati i spremanje log file " gumb. HijackThis ce skenirati a zatim i prijava će se otvoriti u Notepad. U gornjem lijevom dijelu prozora kliknite na notepad "File" > "Save As" imenom hijackthis i onda ste na Desktop. Molimo, prijavite se spremiti kao tekst (. tXT) Ili datoteku. Log Učiniti NE pridaju MS-Word . DOC slika, one neće biti Pogledamo! U svoj post i dodajte se prijavite kao Prilog. * Nemate Hijackthis popraviti ništa još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna. ** Ne koristite Analyse Ovaj gumb. To je opasno, ako se nalaze misinterpreted. Vodič za pridaje se prijavljuje na post Također priložiti jedan deinstalirati liste. Kako stvoriti Deinstaliraj List 1. Početak HijackThis 2. Kliknite na Ostalo Alati button 3. Kliknite na Otvori Uninstall Manager gumb. 4. Kliknite na Spremi lista gumb i odredili gdje želite spremiti ovu datoteku. Kada pritisnete Spremiti jedan gumb će otvoriti notepad sa sadržajima koje datoteke. 5. Snimite je na svoj desktop 6. Dodajte uninstall_list.txt kao prilog u sljedećem postu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ocijenite ovu fotografiju | koglaa | Multimedija i kodeci | 6 | 3. ožujak 2009 12:47 |
| Pas? Orao? Koja slika? | Grongle | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 10. ožujak 2008 17:04 |
| Moj prvi. Gif slike koje sam napravio. dođite i pogledajte! | cheesepuff | Off Topic Discussion | 6 | 13. studeni 2007 20:47 |
| Windows Desktop naspram Google Desktop | ozzie | Općenito Software Chat | 2 | 9. studeni 2007 12:03 |
| Picture dvd | tinkerbell | Multimedija i kodeci | 2 | 3. rujna 2007 08:51 |
| Thread Tools | |
| |