![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok biztos abban, hogy melyik fórumot ennek ebben tűnt legközelebbi Elnézést, ha nem. Már a lányaim pic én asztalon, és az eltűnt maga próbáltam, hogy a másik ott a Windows fotógaléria néhány alkalommal, de semmi sem történik. Mit csinálok rosszul, és hogyan tud én meg ezt a problémát. |
|
| |||
| |||
| Van telepítve semmit mostanában? |
|
| |||
| |||
| Telepítettem a RealPlayer, de a probléma ma már ott intallation. |
|
| |||
| |||
| Mi változott az asztalon? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm ive volt ez a probléma a régi PC-hez, én csak a kép internet (gomb 2> Beállítás háttérként), mint én háttérkép, JPEG, stb az én dpcuments akar munkát, azt tedd meg, hogy egy vírus, de mielőtt ez fix vettem egy új PC-hez, próbáld szkennelés
| |||
| |||
| Az asztalon van egy blokk színtípus vagyok képes változtatni a bármilyen színű Szeretem, de nem tudja, hogy a kép fel akár saját kép is, vagy a PC sceneries etccc Én egy scan amit néhány nappal ezelőtt, hogyan tanultam én anti vírus runnig kaphatók (lásd a másik thread) |
|
| |||
| |||
| Ha akarod, menj a vírus, kémprogram és biztonságpolitikai fórum és fuss bizonyos végignézi. Soha nem fáj, hogy zárják ki a rosszindulatú szoftverek. |
|
| |||
| |||
| Volt egy pillantást a fórum, a szál "malware eltávolítása ..." Azt is megnézte a vezérlőpultról amely program Muszáj eltávolítani? A probléma továbbra is az asztalon exiats. Rákattintottam az acwallpaper másik fórum lépett ono az asztalon, de kikapcsolása után laptop bekapcsolása és újra elment. Imádom a háttérkép láttam én azt akarom, hogy ez a fajta ki. |
|
| |||
| |||
| A dolog az wallpapers az interneten is vannak riddled még a kémprogramok és trójaiak. Mi volt az Ön honlapján letölthető a? Nem tudom mi történik a számítógéppel nem látta, mi folyik. Letöltés HijackThis az asztalra. Kattintson duplán a fájl csak letöltött. Kattintson a "Telepítés"Gombra a telepítés. Ez alapértelmezés szerint telepíti a könyvtár -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Kérjük, ne változtassa meg az alapértelmezett install helyét. A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára. Következő kattintson a "Van egy rendszer scan, és mentse a log file " gombra. HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben. A bal felső ablakban kattintsunk a notepad "Fájl" > "Save As" nevét hijackthis majd mentse el a Desktop. Kérjük, őrizze meg a Napló a szöveg (. txt) Fájl vagy. Napló Tesz NEM csatolja MS-Word . DOC kép, akkor nem kell vizsgálni! Az Ön üzenete, add hozzá a napló egy Attachment. * Még nincs Hijackthis meg még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges. ** Ne használjuk a Analyse A gomb. A leletek a veszélyes, ha félreértelmezhető. Guide for kapcsolódó naplófájlokhoz a postán Is csatolhat uninstall listát. Hogyan hozzon létre eltávolítási listája 1. Start HijackThis 2. Kattintson a Egyéb eszközök gomb 3. Kattintson a Nyitva Uninstall Manager gombra. 4. Kattintson a Mentés lista gombra, és adja meg, ha meg akarja menteni ezt a fájlt. Ha megnyomja Ment gomb egy jegyzettömb nyílik meg a tartalom, hogy a fájl. 5. Mentsd meg a desktop 6. Adjuk hozzá a uninstall_list.txt mint attachment A következő post. |