![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח איזה פורום זה אמור ללכת זה נראה Apologies הקרובה שלי, אם את לא. היו לי הבנות pic על שולחן העבודה שלי והוא עצמו נעלם ניסיתי להכניס שם אחר, על ידי Windows Photo Gallery כמה פעמים אבל שום דבר לא קורה. מה אני עושה לא בסדר ואיך אני יכול לתקן את הבעיה. |
|
| |||
| |||
| האם התקנת משהו לאחרונה? |
|
| |||
| |||
| התקנתי RealPlayer היום אבל הבעיה היא שיש כבר לפני intallation. |
|
| |||
| |||
| מה יש את שולחן העבודה שונה ל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm ive היתה בעיה זו על המחשב הישן שלי, אני יכול רק להגדיר את Internet התמונה (לחצן 2> להגדיר בתור רקע) שלי בתור טפט, וכו jpegs שלי dpcuments wouldnt העבודה, שמתי את זה על וירוס אבל תיקנו את זה לפני שאני קניתי מחשב חדש, נסה סריקה
| |||
| |||
| שולחן העבודה הוא גוש של צבע אני יכול לשנות את צבע, את כל אני אוהב אך לא יכול לשים את כל pic באחת התמונות שלי ב-PC או אלו sceneries etccc סריקה עשיתי כמה ימים לפני thats למדו כיצד אני האנטי וירוס שלי הוא runnig לצאת בקרוב (ראו פתיל אחר) |
|
| |||
| |||
| אולי כדאי ללכת על וירוסים, תוכנות ריגול וביטחון פורום ולהפעיל חלק סריקות. זה לא כואב כדי להוציא מכלל תוכנות זדוניות. |
|
| |||
| |||
| היה לי לראות את הפורום, את פתיל "להסרת תוכנות זדוניות ..." אני גם הסתכל על לוח הבקרה בתוכנית אני צריך לעשות כדי להסיר? הבעיה עם שולחן העבודה עדיין exiats. אני לחצו על acwallpaper פורום אחר אשר הגיע אונו שולחן העבודה, אך לאחר מכבה הנייד ו עובר על זה שוב נעלמה. אני אוהב את טפט ראיתי שאני באמת רוצה למיין את זה. |
|
| |||
| |||
| הדבר עם רקע באינטרנט היא שהם riddled עם תוכנות ריגול ואף trojans. מה עשה לך האתר להוריד אותו? אני לא יכול להגיד מה קורה עם המחשב מבלי לראות מה הוא מפעיל. להוריד HijackThis לשולחן העבודה שלך. לחץ לחיצה כפולה על הקובץ שהורד פשוט. לחץ על "התקן"על מנת להתקין. כברירת מחדל, זה יהיה כדי להתקין את הספרייה -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis אנא אל תשנה את מיקום ההתקנה של ברירת המחדל. על פי התקן, HijackThis צריך לפתוח בשבילך. הבא לחץ על "האם מערכת סריקה ולשמור קובץ יומן " כפתור. HijackThis יסרוק ואז יומן רישום ייפתח בפנקס הרשימות. בחלק השמאלי העליון של החלון לחץ על פנקס רשימות "קובץ" > "שמירה בשם" שם זה hijackthis ולאחר מכן לשמור את זה שולחן עבודה. אנא שמור את היומן בתור טקסט (. Txt) או קובץ. התחבר לעשות לא לצרף את MS-Word . DOC קבצים, הם לא יהיו הסתכל! ב ההודעה שלך, הוסף את היומן כקובץ קובץ מצורף. * אין לך שום דבר עדיין Hijackthis לתקן. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו חובה. ** אין להשתמש Analyse לחצן זה. זה מסוכן, אם הממצאים הם misinterpreted. מדריך מצרף את יומני פוסט גם לצרף רשימה של הסרת התקנה. איך ליצור רשימת הסר התקנה 1. התחלה HijackThis 2. לחץ על כלים שונות לחצן 3. לחץ על הסר את התקנת מנהל פתוח כפתור. 4. לחץ על רשימת שמירה כפתור ו לציין היכן אתה מעוניין לשמור את הקובץ. כאשר אתה לוחץ לשמור לחצן א תפתח עם פנקס רשימות את תוכן הקובץ. 5. שמור את זה שלך שולחן העבודה 6. מוסיפים את uninstall_list.txt כקובץ קובץ מצורף את ההודעה הבאה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דרג תמונה זו | koglaa | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 3rd מרץ 2009 12:47 |
| כלב? עיט? מה תמונות? | Grongle | ואציג את עצמך כאן | 6 | -10 מרץ 2008 17:04 |
| הראשון שלי. GIF תמונה כי עשיתי. לבוא ולחפש! | cheesepuff | דיון Off topic | 6 | 13 נובמבר 2007 20:47 |
| חלון מול שולחן העבודה של Google Desktop | ozzie | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 9th נובמבר 2007 12:03 |
| תמונות ב-DVD | tinkerbell | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 3 ספטמבר 2007 08:51 |
| שרשרת כלים | |
| |