![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nie jestem pewien tego forum, które powinno iść w tym wydawało najbliższe moje przeprosiny, jeśli jej nie. Miałam moje córki pic na pulpicie i zniknął sam próbowałem umieścić tam innego okna fotogaleria kilka razy, ale nic się nie dzieje. Co robię źle i jak mogę rozwiązać ten problem. |
|
| |||
| |||
| Czy zainstalowane coś ostatnio? |
|
| |||
| |||
| I zainstalowany RealPlayer dzisiaj, ale problem został już tam przed intallation. |
|
| |||
| |||
| Co udało się zmienić na pulpicie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm ive miał ten problem na moim starym komputerze, mogę tylko internet zdjęcie (przycisk 2> Ustaw jako tło), jak moje tapety, itp. JPEG dpcuments wouldnt w mojej pracy, i wprowadzenia go do wirusa, ale przed i stałe to kupiłem nowego komputera, spróbuj skanowania
| |||
| |||
| Pulpit jest blok kolorze Jestem w stanie zmienić na dowolny kolor lubię, ale nie mogli umieszczać pic up albo moje zdjecia lub tych na PC scenerie etccc Zrobiłem skanowanie thats kilka dni temu dowiedziała się, jak i mój anty wirus jest obecnie najszybciej runnig (patrz inny wątek) |
|
| |||
| |||
| Jeśli chcesz, możesz przejść do wirusów, oprogramowania szpiegującego i Forum Bezpieczeństwa i uruchomić niektóre z skanuje. To nie boli, aby wykluczyć malware. |
|
| |||
| |||
| Miałem się na forum, w wątku "usuwania złośliwego oprogramowania ..." Ja również się na panelu sterowania, który program Czy muszę usunąć? Problem z pulpitem nadal exiats. Kliknąłem na acwallpaper z innego forum który wszedł Ono pulpit, ale po wyłączeniu i włączeniu komputera ponownie go już nie ma. Kocham tapetę Widziałam naprawdę chcę tego rodzaju obecnie. |
|
| |||
| |||
| Rzecz z tapet w internecie jest ich riddled z programów szpiegujących, a nawet trojany. Co ty miejscu go pobrać z? Nie mogę powiedzieć, co się dzieje z komputerem bez zobaczenia tego, co jest wyświetlane. Pobrać HijackThis na pulpicie. Kliknij dwukrotnie pobrany plik. Kliknij przycisk "Zainstaluj", Aby zainstalować. Będzie ona domyślnie zainstalować do katalogu -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Proszę nie zmieniać domyślnej lokalizacji instalacji. Po instalacji, HijackThis należy otworzyć dla Ciebie. Następnie kliknij przycisk "Czy system skanowania i zapisać plik " przycisk. HijackThis skanowania, a następnie zalogować się otworzyć w Notatniku. W lewym górnym rogu okna kliknij notatnik Plik " > "Zapisz jako" nazwę hijackthis a następnie zapisać go na Desktop. Proszę zapisać dziennik w tekście (. txt) Lub pliku. Log Zrobić NIE załączyć MS-Word . DOC Pliki te nie będą zajmowały się! W postu, dodać do dziennika jako Zajęcie. * Nie masz jeszcze coś naprawić hijackthis. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne. ** Nie używaj tego przycisku Analyse. To ustalenia są niebezpieczne, jeśli błędnie interpretowane. Przewodnik do mocowania kłody na stanowisko Również dołączyć odinstalować listy. Jak utworzyć listę Odinstaluj 1. Zacząć HijackThis 2. Kliknij na Misc Narzędzia Przycisk 3. Kliknij na Open Uninstall Manager przycisk. 4. Kliknij na Zapisz listę przycisk i określ, gdzie chcesz zapisać plik. Po naciśnięciu Zapisać Przycisk jeden notatnik otworzy się z treścią tego pliku. 5. Zapisz go do desktop 6. Dodaj uninstall_list.txt jako zajęcia w następnym post. |