![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, či toto fórum, ktoré by malo ísť v tomto zdalo najbližšej omlouvám, ak nie je jeho. Mal som dcéry pic na mojom desktopu a zmizla sama som sa usilovala dať iný tam okna fotogaléria niekoľkokrát, ale nič sa nedeje. Čo robím zle a ako to môžem opraviť problém. |
|
| |||
| |||
| Už ste nainštalovali niečo v poslednej dobe? |
|
| |||
| |||
| Instaloval som dnes RealPlayer, ale problém bol už pred intallation. |
|
| |||
| |||
| Čo sa zmenilo na ploche? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm IVE mal tento problém na mojom starom pc, môžem len internetový obrázok (tlačidlo 2> nastaviť ako pozadie) ako môj tapetu, JPEG, atď dpcuments bych v mojej práci, dal som to na vírus, ale pred aj fixné to aj kúpil nové PC, skúste skenovanie
| |||
| |||
| Na ploche je skupinová farebných som schopný zmeniť na akúkoľvek farbu i rád, ale nie je schopná dať akékoľvek pic buď moje vlastné fotky, alebo tie, na PC scenériami etccc Jsem udělal scan niekoľkých dni to je, ako som učila moje proti vírusu runnig sa čoskoro (pozri iné vlákno) |
|
| |||
| |||
| Možno budete chcieť ísť na vírus, spyware a bezpečnostného zboru a prevádzkovať niektoré z testuje. Nikdy bolí vylúčiť malware. |
|
| |||
| |||
| Mal som sa na fórum, vlákno "malware odstránenie ..." Tiež som sa zamerala na ovládacom paneli, ktorý program mám potrebu odstrániť? Tento problém sa ploche stále exiats. Som klikol na acwallpaper z iného fóra, ktoré sa stalo ónoských ploche, ale po vypnutí a zapnutí notebooku zase je to preč. Miluju tapetu som videl naozaj chcem triediť to. |
|
| |||
| |||
| Ta vec sa tapety na internete je ich plnom spyware a trójskych koní dokonca. Na aké stránky ste sa stiahnuť z? Nemôžem povedať, čo sa deje s počítačom bez toho, aby videl, čo beží. Stiahnuť HijackThis do počítača. Double-kliknite na súbor, ktorý ste práve prevzali. Kliknite na "Inštalácia"Tlačidlo nainštalovať. Bude implicitne nainštaluje do adresára -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Prosím, nemeňte predvolenú inštaláciu umiestnenie. Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás. Ďalej kliknite na "Do systému kontroly a uložiť log súbor " tlačidlo. HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok. V ľavom hornom rohu okna kliknite notepad "Súbor" > "Uložiť ako" názov hijackthis a uložte ho do Desktop. Prosím uložte ako textový log (. Txt) Alebo súboru. Log Robiť NIE attach MS-Word . DOC súbory nebudú pozerať! Za svoj príspevok, pridajte sa prihlásiť ako Prílohu. * Nemáte Hijackthis opraviť niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné. ** Nepoužívajte Analyse Toto tlačidlo. Jeho závery sú nebezpečné, keď nesprávne vyložil. Sprievodca pre prichytenie prihlási na pracovné miesto Tiež ho odinštalovať zoznamu. Ako vytvoriť Odinštalovať Zoznam 1. Začať HijackThis 2. Kliknite na Ostatné náradie Tlačidlo 3. Kliknite na Otvorené Odinštalovať Manager tlačidlo. 4. Kliknite na Uložiť zoznam tlačidlo a určiť, kde chcete tento súbor uložiť. Po stlačení Uložiť jedno tlačítko sa otvorí notepad s obsahom tohto súboru. 5. Uložte ho do svojho desktopové 6. Pridajte uninstall_list.txt ako připojovací v ďalšom post. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hodnotiť tento súbor | koglaa | Multimedia & Kodeky | 6 | 3. marca 2009 12:47 |
| Pes? Eagle? Čo Picture? | Grongle | Predstavte Yourself Tu | 6 | 10. marca 2008 17:04 |
| Moje prvé. Gif obrázok, ktorý som urobil. prísť a pozrieť! | cheesepuff | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 13. novembra 2007 20:47 |
| Desktop Window versus Google Desktop | Ozzie | Všeobecné Software Chat | 2 | 9. novembra 2007 12:03 |
| Obraz dvd | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 2 | 3. September 2007 08:51 |
| Thread Tools | |
| |