az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Masaüstü resmi

Reply

Konu Araçları
Old 26 Ekim 2007, 06:51
Üye Grubu

Default Masaüstü resmi

Bu gitmek gerekir emin değilim hangi forumu my appologies yakın eğer onun değil gibiydi. Ben masaüstünde benim kızım resim vardı ve sahip başka bir pencere tarafından birkaç kez fotoğraf galerisi koymak ama hiçbir şey oluyor I kendisi kayboldu. Ne ve yanlış yapıyorum nasıl bu sorunu çözebilirsiniz.
Old 26 Ekim 2007, 08:40
Moderatör Grubu

Default Masaüstü resmi

Size son bir şey yüklü mü?

Old 26 Ekim 2007, 09:14
Üye Grubu

Default Masaüstü resmi

Bugün ancak RealPlayer yüklü sorun zaten orada intallation önce.
Old 26 Ekim 2007, 12:10
Moderatör Grubu

Default Masaüstü resmi

Değiştirildi ne masaüstü var?

Old 26 Ekim 2007, 16:50
Bağış Grubu

Default Masaüstü resmi

hhhmm ive eski PC'de, i sadece İnternet resmi ayarlamak olabilir (düğme 2> arka plan olarak) benim duvar kağıdı, jpegler vs benim dpcuments wouldnt çalışmalarında, i bir virüs ama koy önce i sabit ben aldım bu sorunu vardı Yeni bir bilgisayar deneyin tarama

(yazım için özür dilerim ama sadece bar ve BK var kontrol e-posta Hah!)

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 27 Ekim 2007, 06:49
Üye Grubu

Default Masaüstü resmi

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Değiştirildi ne masaüstü var?
Masaüstü Ben değiştirmek mümkün pm renkli bir blok olduğu gibi herhangi bir renk i ancak PC sceneries kadar herhangi bir resim ya kendi resimlerim veya olanları koymak mümkün etccc
Birkaç gün önce nasıl anti virüs öğrendim Yakında runnig ise (diğer) iplik görmek şu tarama yaptı
Old 27 Ekim 2007, 09:06
Moderatör Grubu

Default Masaüstü resmi

Bu virüs, casus yazılımlara ve Güvenlik Forumu gidip bazı tarar ve çalıştırmak isteyebilirsiniz.

Bu kötü amaçlı yazılım dışarı kuralın acıyor asla.

Old 20 Kasım 2007, 14:10
Üye Grubu

Default Masaüstü resmi

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Bu virüs, casus yazılımlara ve Güvenlik Forumu gidip bazı tarar ve çalıştırmak isteyebilirsiniz.

Bu kötü amaçlı yazılım dışarı kuralın acıyor asla.
Ben forumun bir göz vardı, ipliği "kötü amaçlı yazılım temizleme ..." Ayrıca, kontrol paneli olan programı I kaldırmak gerekir mi görünüyordu? Masaüstü ile ilgili problem hala exiats. Ben acwallpaper üzerinde ONO masaüstüne gelip başka bir forumda, ancak tıklandığında dizüstü kapatılması ve tekrar gitmiş olduğunu geçtikten sonra. Ben duvar kağıdı i gerçekten bu tür istediğiniz gördüm seviyorum.
Old 20 Kasım 2007, 14:21
Moderatör Grubu

Default Masaüstü resmi

Internet üzerinden duvar kağıtları olan şey bu casus yazılım ve hatta trojan'lar ile riddled bulunmaktadır.
Site yaptın indirebilirsiniz?

Ben ne bilgisayar ne çalışan görmeden gidiyor söyleyemem.

Indirmek HijackThis masaüstünüze.
Sadece indirdiğiniz dosyayı çift tıklayın.
Tıklayın ve "Yükle"Düğmesini kurulabilir.
Varsayılan Bu takdirde dizine yükleyin -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Lütfen varsayılan konuma yüklemek değişmez.
Üzerine yüklerseniz, HijackThis için açık olmalıdır.

Sonraki tıklayın "Bir sistem taraması yapın ve bir günlük dosyası kaydetmek " düğmesini tıklayın.
HijackThis ve sonra bir günlük not defteri açılacaktır tarar.
Ilk olarak not defteri penceresinin sol tıklayın "Dosya" > "Farklı kaydet" ismi hijackthis ve sonra da bunu kaydetmek Masaüstü.
Lütfen bir metin olarak günlük kaydetmek (. Txt) Dosyası ya da giriş yapın.
Yapmak NOT iliştirebilirsiniz MS-Word . DOC resimler, bunlar da baktım olacak!
Gönderiniz, bir olarak giriş ekle Ek.
* Hijackthis henüz herhangi bir düzeltme yok mu. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir.
** Bu düğme Analyse kullanmayın. Eğer yanlış yorumlandığını Bu bulgular tehlikeli kazanmıştır.

Kılavuzu sonrası için günlükleri bağlama için

Ayrıca bir kaldırma listesini ekleyin.

Nasıl bir Uninstall listesi oluşturmak için

1. Başlatmak HijackThis
2. Tıklayın üzerinde Çeşitli Araçlar düğmesi
3. Tıklayın üzerinde Açık Kaldır Müdürü düğmesini tıklayın.
4. Tıklayın üzerinde Kaydet listesi düğmesini ve bu dosyayı kaydetmek istiyorsunuz belirtin. Tuşuna bastığınızda Kaydetmek bir not defteri o dosyanın içeriği ile açılacaktır düğmesini tıklayın.
5. Bunu kaydedin masaüstü
6. Ekle uninstall_list.txt olarak eki Sonraki sonrası.

Reply

Register

Bookmarks