![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, який форум це має йти в цьому, здавалося найближчого мої вибачення, якщо його немає. У мене була дочкою ПІК на моєму робочому столі і вона зникла сама я намагався поставити іншу там Windows Photo Gallery кілька разів, але нічого не відбувається. Що я роблю не так і як я можу виправити цю проблему. |
|
| |||
| |||
| Встановили Чи Ви нічого останнім часом? |
|
| |||
| |||
| Я встановив RealPlayer сьогодні, але проблема вже була там до Intallation. |
|
| |||
| |||
| Що змінилося на робочому столі? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm Ive була ця проблема на мій старий комп'ютер, я міг тільки встановити інтернет зображення (кнопка 2> встановити як фон) як мого столу, JPEG і т.д. в моєму dpcuments Wouldnt роботу, я поклав його до вірусу, але перш ніж я це фіксований я купила новий комп'ютер, спробуйте сканування
| |||
| |||
| Desktop являє собою блок кольору я можу змінити в будь-який колір, мені подобається, але не в змозі покласти будь-яку ПІК до ні моєї власної фото або тих, на ПК Декорації etccc Я сканувати кілька днів тому Thats, як я дізнався мій анти вірусу runnig скоро (див. іншим потоком) |
|
| |||
| |||
| Ви можете піти в вірусів, шпигунського ПЗ та форум з питань безпеки і запустити деякі з сканування. Це ніколи не зашкодить, щоб виключити шкідливі програми. |
|
| |||
| |||
| Я дивитися на форумі, нитки "видалення шкідливих програм ..." Я також подивився на панель управління, яку програму мені потрібно видалити? Проблема з настільним ще exiats. Я натиснув на acwallpaper з іншого форуму, який воно прийшло на робочому столі, але після вимкнення ноутбука і включення знову зник. Я люблю шпалери я побачив я дійсно хочу, щоб із цього роду. |
|
| |||
| |||
| Річ зі шпалерами в мережі Інтернет вони зрешетили з програмами-шпигунами і навіть троянів. На який сайт ви завантажте його з? Я не можу сказати, що відбувається з комп'ютером не бачачи, що працює. Завантаження HijackThis на робочому столі. Двічі клацніть файл, який ви тільки що завантажили. Натисніть на кнопку "ВстановитиКнопка "встановити. Вона буде за замовчуванням, встановіть в каталозі -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Будь ласка, не змінити стандартну установку місці. Після установки, HijackThis має відкрити для вас. Наступний натисніть на посилання "Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл " кнопки. HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті. У лівому верхньому куті вікна натисніть блокнот "Файл" > "Зберегти як" Ім'я його HijackThis , А потім зберегти її в Desktop. Будь ласка, збережіть журнал як текстовий файл (. ТXT) Або файл. Журнал Робити НЕ надаємо MS-Word . DOC Файли, вони не будуть розглядатися на! У повідомленні, додати журналу, як Додаток. * Не мають Hijackthis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно. ** Не використовуйте аналізу цієї кнопки. Це Результати вважаються небезпечними, якщо неправильно витлумачені. Керівництво для кріплення журнали на посаду Також додайте видалити список. Як створити список видалення 1. Початок HijackThis 2. Натисніть на Останнє інструменти Кнопка 3. Натисніть на Відкрите Uninstall Manager кнопки. 4. Натисніть на Зберегти список кнопку і вкажіть, де ви хотіли б зберегти цей файл. Коли ви натискаєте Зберегти Кнопка блокнот відкриється вміст цього файлу. 5. Збережіть його у Desktop 6. Додати uninstall_list.txt як вкладень в наступному пості. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оцінити це фото | koglaa | Мультимедіа & кодеки | 6 | 3 березня 2009 12:47 |
| Собака? Eagle? Яка картина? | Grongle | Тут Introduce Yourself | 6 | 10 березня 2008 17:04 |
| Моя перша. Малюнок картина, яку я зробив. прийти і подивитися! | cheesepuff | Off Topic Discussion | 6 | 13 листопада 2007 20:47 |
| Вікно робочого столу в порівнянні з Google Desktop | Ozzie | General Software чат | 2 | 9 листопада 2007 12:03 |
| Фото DVD | Tinkerbell | Мультимедіа & кодеки | 2 | 3 вересня 2007 08:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |