![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз се опитвах да играя бойното поле 2, когато се завърши инсталирането той ми каза да се актуализира директни х 9,0 и направих тогава рестартира компютъра ми той отиде до 4 битов и тя беше много зле цветен Тогава деинсталирате nvdia водач след това трябваше да рестартирате компютъра си отново тогава, когато се рестартира, тя казва "диск четат грешка", тогава той каже ALT раздела изтриване има ли начин да се определи това, като въвеждането на нова видео карта? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Твърд диск виновен, ако на компютъра няма да се опитвам обувка вършат XP ремонт.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| "А диск Прочети грешка Натиснете Ctrl + Alt + Del за рестартиране" - Windows не зареждане | pinkytwoscoops | Windows операционни системи | 8 | 5-и парламентарен Юни 2009 13:45 |
| Dell inspirion 1721 - "невъзможен достъпа диск предизвика малко шкафче изключена" Грешка | chevycowgirl | Общи Софтуер Чат | 1 | 20 Април 2009 09:09 |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Проблеми с "Проверка на твърдия диск за грешки" функция | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 3 | 16-то Oct 2008 04:16 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |