![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Snažil jsem se hrát Battlefield 2, když jsem dokončil instalaci mi řekl, že k aktualizaci přímé x 9,0 a to i poté restartovat počítač se pak na 4 bit a to bylo velmi špatné barvy poté i odinstalovat nvdia řidič pak jsem musel restartovat počítač znovu potom, když jsem ho restartovat, je napsáno "disk read error", pak řekl alt kartu smazat Existuje nějaký způsob, jak mohu vyřešit tím, že nové grafické karty v? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pevný disk chyba, když se na PC nebude boot zkuste odvádějí XP opravit.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| "A disk read error došlo Stiskněte Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows není zavádením | pinkytwoscoops | Operační systémy Windows | 8 | 5. červen 2009 13:45 |
| Dell inspirion 1721 - "Cant přístupu disku způsobit bit skříňku vypnout" Chyba | chevycowgirl | Obecné Software Chat | 1 | 20. duben 2009 09:09 |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Problémy s "Kontrola disku na chyby" funkci | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 3 | 16. říjen 2008 04:16 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Thread Nástroje | |
| |