![]() |
|
| |||
| |||
| es centos spēlēt kaujas 2, kad es beidzis instalējot man atjaunināt tieši x 9.0, un es toreiz atsākt sava datora tas devās uz 4 bit un tas bija ļoti slikti krāsu tad atinstalēt nvdia vadītājs pēc tam man bija restartēt datoru atkal tad, kad es atsākt to, tas saka: "diska lasīt kļūdas", tad tā teikt, alt tab izdzēst ir kāds veids, kā es varu noteikt šo, liekot jaunu video karti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cietais disks vainas, ja dators nav zābaku mēģināt darīt XP remonts.
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| "Disk Read kļūda Nospiediet Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows nevar booting | pinkytwoscoops | Windows Operating Systems | 8 | 5 jūnijs 2009 13:45 |
| Dell Inspirion 1.721 - "Cant piekļuve disks izraisīt bit skapītis izslēgts" Kļūda | chevycowgirl | General Software Čats | 1 | 20 aprīlis 2009 09:09 |
| Harddrive kļūdu Bootup - "Disk Error" "Nospiediet jebkuru taustiņu, lai restartētu" | ashaiba | General Hardware Čats | 6 | 13 marts 2009 15:56 |
| Problēmas ar "Pārbaudiet jūsu cietā diska kļūdas" funkcija | pest79456 | Linux un alternatīvie OS | 3 | 16 oktobris 2008 04:16 |
| Klēpjdators nevar sākt, "sintakse" vai "diska kļūdu". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 janvāris 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |