![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА је тежак за плаы бојиа̨ту 2 када сам завршио инсталацију то ми је рекао да ажурирате директне кс 9,0 и ја сам онда поновно покретање мој рачунар је отишао до 4 бита и то је био врло лоше боје онда ја нвдиа деинсталирам дривер онда сам морао поново покренути рачунар поново онда кад сам га поново покренути, она каже "диск реад еррор" онда реци алт таб брисање Има ли било који начин ја могу шкрипац данашји стављањем новог видео картицу? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хард диск грешка, ако је рачунар неће покушати чизма догађај КСП поправку.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| "Читање диска грешка Притисните Цтрл + Алт + Дел то Рестарт" - Уиндоус не боотинг | пинкытуосцоопс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 5. јуна 2009 13:45 |
| Делл инспирион 1721 - "Цант битни приступ диску узрок ормари искључен" Еррор | цхевыцоугирл | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 20 април 2009 09:09 |
| Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 13 март 2009 15:56 |
| Проблеми са "Проверите свој тврди диск за грешке" функција | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 16 октобар 2008 04:16 |
| Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". | аецхаин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 24 јануар 2008 15:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |